belki ilginizi çeker
  1. · türkiye de küresel ısınma yoktur
  2. · türkiye nin haritadan silindiği gerçeğiyle uyanmak
  3. · atatürk dirildiğinde söyleyeceği ilk söz
  4. · türkiye ekonomisi
  5. · kriz miriz yok
  6. · ülkü ocaklarının ülkeye olan katkısı
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · aşk ı memnu
  4. · disko kralı
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · ağaca işemek
  9. · aldığı kadar un

teğet geçmek  

1. artık krizlerde bile sözkonusu olan eylem. ama unutulmasın ki merkezden, yani halktan, o teğete, yani krize çekilen doğru, dik olur yani dik dik halkın bir yerine kaçar. hamdolsun geometrik olarak da bir yere geçiyor bu kriz. aferim, otur on. gelecek bilgisayar dersinde de youtube'e nasıl arka yollardan girilir konulu ödev hazırla.
    (lahoooov, 25.12.2008 14:30 ~ 14:30)
  2. hayata dair deruni düşüncelere sevk eden olay.

şimdi hz.başbakan diyor hamdolsun bizi teğet geçti diye, mutlu oluyor herkes bundan, e amına koyayım dün bara gittim abi kız var şimdi kız, barda ayakta duruyor gamzeli beliyle, böyle dedim arkasından bir teğet geçeyim, böyle hafif hafif. hayatımda yemediğim dayağı yedim lan, velev ki! dedim ama dinlemedi de.

yani aslında sanılanın aksine iyi bir şey değil abi bu teğet geçmek olayı, açın gözlerinizi.
    (alexander supertramp, 04.01.2009 13:06)
  3. (sansual, 04.01.2009 13:07 ~ 13:08)
  4. tek bir noktadan bir doğrunun geçmesidir teğet geçmek.kriz de türkiye den teğet geçmiştir.işsizlik sayısının artması,aç insanların çoğalması,doğal gaz zammı ölçüt değildir.türkiye deki insanlar dünyanın en refah insanlarıdır.sokaklarda bir tane tinerci çocuk göremezsiniz.bir işçinin maaşı bütün faturalara,çocuklarına,yiyeceğine,içeceğine rahatça yetmektedir,hatta öyle teğet geçmiştir ki başbakanımız oğluna gemi almıştır.
    (türevinintürevi, 04.01.2009 14:08)
  5. (bkz: değdirmek)
    (ford ka, 18.10.2009 02:03)
  6. (bkz: geometri)
    (lapatos piços, 18.10.2009 02:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil