tanışıp konuştukça bir çok ortak yönümüz çıktı ortaya... önce geçmişte aynı ilde ikamet ettiğimizi öğrendik... ardından şu an da aynı şehrin aynı ilçesinde ikamet ettiğimizi öğrendik... biraz daha ilerleyince başka bir şehirden de hemşehri çıktık...
azıcık daha konuşsak akraba çıkacaktık, fakat ders çalışması gerektiğinden konuşamadık, o gitti ve sözlük nöbetini ben devraldım...
bu şahıs insan değil bir kere.. ekonomi delisi, her sohbette konuyu dönüp dolaştırıp derslere getiren, gelecek planları kesinleşmiş, ayakları yere basan, kendine inanılmaz güvenen, uyuzun teki yazar kardeşimiz.. ekonomi kusturucaktır kendileri yakında bana ramak kaldı.
gerçekten ekonomi konusunda oldukça bilgili bir yazar. yaptığımız kısa bir sohbetten sonra pek çok konuda paralel fikirlere sahip olduğumuzu gözlemledim. nitelikli, bilgi birikimi yüksek girilere imza atıyor. girilerini yeni okumaya başladım ama 4. nesiller arasında - özellikle siyasi/ekonomik alanda - iyi yazabilen ender yazarlardan.
tespit adamıdır. yerinde, zamanında, makul, usülünce gibi kelimeler geçiyor aklımdan hakkında. mutlu olsun, yüzü gülsün, girisi eksik olmasın sözlükten istiyorum.
ayrıca; an itibariyle doğumgünü kutlu olasıcadır.
hep beraber söylüyoruz ;
(bkz: iyi ki doğdun)