|
|
- 5. nesilden bir yazar arkadaşımız*. tartışma kültürü sahibi ve bir bilim adamı kadar da şüpheci izlenimi bırakmıştır şahsım üzerinde.
ek: sanal tanışıklığımızın üzerinden 10-15 gün geçtikten sonra beni hayretlerle başbaşa bırakabilmeyi başarabilmiş kişi. ilk mesajlaşmalarımız sonrasında kafamda onu yaşça büyük bir insan olarak hayal etmiştim. yazdığı o kadar dolu şeyler var ki, bazen onların karşısında tepkisiz bir halde kalıp, çözümlemeye çalışıyorum anlattıklarını. bazen yanlış çıkarımlar yaptığım da oldu gerçi ama en büyük olanı onun değil, benim ayıbımdı. artık karşı mesajı atarken yaraşır bir şey olmasını isteyerek titiz davranmak zorunda kalıyorum, bir de ayıklamaya çalışıyorum işte o yanlış çıkarımlarımı.. haliyle çok uzun sürüyor karşılıklarım.
beni katogerize etme diyebilir belki ama beşinci neslin en sağlıklı yazarı. he unutmadan yaşı da öyle büyük değil, bıraktığı izlenimin yarısı. (18.04.2008 01:27)
diğer bir ek: bu güzel insan da bir diğer yazar arkadaşımız gibi postaneden akıllı bakınız verip, yerlere yatırmıştır bu satırları yazan insanı*. (19.04.2008 01.38)
kullanıcı ismi yanlış anlaşılmalara yol açabilir. bizzat kendilerinin açıklamaları olmuştur bu hususta: kullanıcı adlarının kökeni/!tayyizemane.
- başlığının altına rağbet edilmemesiyle kendisine ayıpların yaşatıldığını düşündüğüm sağlam yazar. bazen böyle olur, kaliteli yazarlar güme giderler. he nickaltına rağbet görmemesinden dolayı bir yazar ne kadar güme gider, orası da var. sonuçta sağlam yazan yazar her koşulda okutturur yazılarını, o da bu güruha dahil sanırım.
sözlüğün asosyal takılan arılarından biri de olabilir tabii. pek fazla insanla pek fazla muhabbeti olmayabilir de. sebebini kesin bir sonuca vardıramamakla birlikte kendisi için bu mevzuyu dert edinsem de, kendimi ayrıcalıklı hissetmeme neden olmuştur; başlığında yalnız ben olduğum için.
|