hulya avşar ın tayyip erdoğanla ikili görüşmesi sonrasında yaptığı açıklama,beyanat.
edit: (bkz:
başlığın yazarın üstüne kalması)
(nfrt, 10.06.2008 15:40 ~ 12.06.2008 18:12)
hülya avşar'ın recep tayyip erdoğan'a şeriat gelecek mi sorusuna hayır cevabı alması akabininde rahatlayarak derin bir oh çektiği cümle.
(bkz:
hülya avşar'ın çok zeki olması)
(etranger, 10.06.2008 20:49 ~ 12.06.2008 18:27)
hülya avşar'ın tayyip erdoğan ile yaptığı söyleşi üzerine yaptığı yorum.
ben istiyorum ki tayyip hülya'yı hep rahatlatsın..
hülya avşar için; "durmak yok, rahatlamaya devam"
(soyut, 10.06.2008 22:46)
sevinçten gözlerimi dolduran cümledir...
ben istiyorum ki tayyip hülya'yı da alıp gitsin lan... valla.
önce sıcak şarap ikram etti, ardından omuzlarıma masaj yaparak beni cezbetti tayyeap bey beni çok rahatlattı, gibi bir olayın diyoloğu olan cümle daha sonra naptılar bilemem de dedirttendir,
tanım: duyduğum anda hülya avşar'ın sarf ettiğini anladığım söz.
vallahi 7 yıldır ülkece hepimizi "rahatlatıyor" tayyip beyciğimiz. beyinleri "rahatlatıyor", ruhları "rahatlatıyor" piyasaları, dış siyaseti, evrensel bakışta türkiye'nin rolünü "rahatlattı" bi güzel.
milletçe pek alıştık bu rahat kucağa. inesimiz gelmiyor. orgazm sonrası oluşan o saçma haleti ruhiye içindeyiz korkarım. bu "rahatlık" geçip , kalkıp bir duş alıp, giyinmeye karar verdiğimizde çoktaan satılmış olacağız bir mamanın evine, kötü yola düşeceğiz.
hani sevmiştin beni tayyip? hani evinin kadını yapacaktın diye yastığa kapanıp ağlayacağız belki. lakin, malum... vakit çook geç olacak.
ah be hülya. o kadar da türk filminde oynadın, tek bi ders çıkaramaz mı o senaryolardan insan güzel kardeşim?
hülya avşarın programında tayyip erdaoğana sorduğu "şeriat geelcek mi?" sorusuna aldığı cevaptan sonra söylediği söz. tayyip erdoğan bu zamana kadar sadece hülya avşarı rahatlatmış gibi geliyor bana. hem yalakalıkta da sınır yok bazıları için.
o değil de tayyip bey de rahatlamış mı bari?
(bucuu, 11.06.2008 01:38)
"biz size program yapın demiştik, siz orda naaptınız kuzum allah aşkına??"
beyninin içini
mıncıklamak istediğim hülya avşar hanımefendinin, kimsenin cesaret edipte soramadığı sorulardan 'şeriat gelecek mi?'ye aldığı cevap karşısında diri vücudunu titreterek söylediği söz.
avşar kızı iflah olmaz bir çılgın adeta. kısaca bitmiyor fetret, dinmiyor gözyaşı!
"başbakandan bana sıcak bir elektrik geçti" demesi, bu rahatlamanın işaretlerini veriyordu. üstelik kızı zehra'yı da çok sevdiğini o namel'un gözlerinden anlamıştı.
ayrıyeten kamusal hak olarak bir istirhamım olacaktı: tayyip bey beni de rahatlat!
önce bana bir bakış attı
aniden içime aktı
sanki tatlı bir yarayı kanattı
tayip bey beni çok rahatlattı
bıyığıyla aklıma altın harflerle kazındı
beni akıllı usulu bir şey sandı
şeriatın gelmeyeceğini söyleyerek
optimistik gülüşleri vardı
etrafa neşe saçardı
malezyayı örnek alsa da
arkamdaki o kaya, çilingirci vuruyor
önümdeki bu saadet, değdikçe sarıyor
gözlerinde zehra'nın örtülü bir memleket
'rüya kızım gördüğün, teminatıymış herkesin'
tayyip bey beni çok rahatlatıyor.
boru değil bu sorular eksilmesin hürmeti
ikimizden birinin ofşor ettiği peksimeti
hem kömürle olmaz diyor halkın bu hikmeti
gözlerinde zehra'nın örtülü bir memleket
lan? gene tayyip bey beni çok rahatlatıyor.
gamlandıkça gönülüm ak ellere yarıyor
şov biznıs olayında rotam tmsf'ye kayıyor
evirip çevirmeden tutayım dedim çanağı
lakin gözlerinde zehranın hala örtülü bir memleket
neyse ki tayyip bey beni çok rahatlatıyor.
adım olmuş bir rüya rahat batmış erile
kaldırmışlar bir vakit ta kökünden gerile
vermiş madem yarısı benimkiyle de delire
lakin gözlerinde zehra'nın örtülü bir memleket
tayyip bey beni çok rahatlatıyor.
aynı hatun çok zeki olduğunu da söylüyordu değil mi?... eyvahlar olsun, o zaman:
(bkz:
türkiye için ihtar vakti)
(bkz:
asıl şimdi tehlikenin farkında mısınız)
(camel, 11.06.2008 21:31)
hülya avşar rahatlayınca biz de rahatlamış olmalıyız bence. ne de olsa "almanya yenildiği için yenilmiş kabul edilen" bir milletin evlatlarıyız.
... arkasından da ekledi "anadı da al gel!"
diye devam edecek gibi duran cümle.
(depik, 11.06.2008 21:32)