belki ilginizi çeker
  1. · utopia
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · ugg
  5. · zongul ducks
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · üniversitedeki ilk gün
  9. · berber

tavanarası  

1. istiklalde tünele yakın, asmalı mescit sokakta süper bir mekandır. yemekleri çok lezzetlidir ve fiyatları da orta karar olmakla beraber, bu mekanın popüler olmasını sağlayan bir diğer faktör de iş hanının asansörünün bu mekanın tam da orta yerine açılmasıdır. duvar boyunca yer almış pencereler önünde saksılar, çok huzur dolu bir ortam. son derece tavsiye edilmeli bir yerdir.hatta mümkünse nostaljik tramvay ile gidilmeli, güne daha bir neşe katılmalıdır.
    (smooth, 13.03.2006 22:36)
  2. yemeklerinin, içkilerinin kısaca servisinin fiyat / performans olarak zirve yaptığını düşündüğüm mekan, çok kaliteli bence, tavsiye ederim..arkadaş grubu ile gibi güzel vakti geçirebileceğiniz, sıcak bir mekan, güzelinden..
    (zeus, 13.03.2006 22:38)
  3. asmalı mescitte bulunan restoran. tavan arasında hizmet vermekte olup, sıcak ortamını gören herkes bir süre sonra bu mekanın müdavimi olur. değişik yemekleri, kaliteli içkileri ve tarçın kokan muhteşem sıcak şarabıyla vazgeçilmezlerimdendir.
    (siradisi, 04.01.2007 15:30)
  4. asmalımescit'te çatı katında bulunan, nostaljik müzikler çalan, dekorasyonu da bir o kadar nostalji kokan, yemekleri ve ortamı leziz, meyhanevari küçük ama kaliteli bir mekan.
    (kaleydoskop, 04.04.2007 19:36)
  5. yemelik içmelik.

istanbul'da en beğendiğim mekân. sıcak bir ortam. uygun fiyatlara güzel yemekler. tek kusuru çok sayıda müdavimi olması. pencere kenarında oturmanızı tavsiye ederim ama boş yer gibi bir kavram bulunmadığı için önce hangi masa boşalırsa oraya oturacaksınız.

bana d&d oyunlarından fırlayıp gelmiş bir han havası veriyor. ranger elfler, fighter orklar, rogue halflingler falan gelecekmiş, yiyip içtikten sonra gece dinlenip hitpointlerini arttıracaklarmış gibi.

arkadaşınızla gidip yemeğin yanında bir şişe şarap içip, muhabbet etmek için özel olarak yapılmış, mükemmel bir yer.
    (mavio, 07.11.2007 19:50 ~ 20:37)
  6. yediğim her yemeğin istisnasız midemi bulandırdığı ama güzel tatlarına aldanıp her seferinde gidip yemeye devam ettiğim sevimli mekan. kullandıkları yağdan mı sostan mı neden bilmiyorum gereğinden fazla ağır. özellikle güveçleri, midesi hassa olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

ayrıca cuma ve cumartesi akşamları anamsız bir kalabalık olduğundan içeri burnunuzu dahi sokamayabileceğiniz ve gördüğünüz onlarca turistin orayı nasıl olup da bulduklarına anlam veremeyeceğiniz yer.

ben daha yeni öğrendim arkadaşım siz ne ara keşfettiniz allasen?!!?
    (kedikara, 10.11.2007 00:59)
  7. detaylarıyla beni şaşırtan, ne yemek/içmek istiyorsanız yazmanız gerektiği, girişte bir krokisi bulunan, yaz günlerinde çok güzel olacağına inandığım, güveçte orhanbaba köfte kavramı ile tanıştığım hoş mekan. en üst kat ama çatısı da var.
    (ghujka, 01.03.2008 21:48)
  8. telefonunu bulmanın çok zor olduğu,binbir zorlukla bulduktan sonra da rezervasyon almadıkları öğrenilen,tuhaf işletmecileri ve garsonlara sahip olan asmalı mescitin en güzel mekanlarından biridir.girişini bulmak oldukça zordur,bayram seyran ve yılbaşı gibi özel günlerde kimi zaman kapalı olan ve kıçımızın rahat yer görmesi için ayakta bekleme süresi en az 15 dk beklememiz gerekir.
    (nouvel, 02.01.2009 21:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil