belki ilginizi çeker
  1. · dövme
  2. · geçici dövme
  3. · tatu
  4. · suicidal silence
  5. · jay jay johanson
  6. · jordin sparks
  7. · dövme
  8. · business channel
  9. · das experiment
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · disko kralı
  3. · zongul ducks
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · colin kazım richards
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · peynir tenekesi
  9. · intel fender ortaklığı

tattoo  

1. (bkz: dövme)
    (telperion, 08.05.2005 17:54)
  2. (bkz: tatu)
    (zeus, 08.05.2005 18:01)
  3. (kejura, 26.08.2007 03:18)
  4. seven a ucundan kıyısından benzeyen gerilim filmi.ne olabilirdi kahramanımız seri katilimizi almaya giderken iki üç kişilik bi ekiple değil de - hani seri katil ya bu- daha destekli bi ekiple gitseydi ve olay mahalinde bulduğu her şeyi eline dibi yalanası puding tenceresi verilmiş küçük çocuk heyecanıyla elleyip mıncıklamasaydı daha bi inandırıcı olabilirdi.olsun böyle de hoş olmuş,izleyelim.
    (ancelika, 29.01.2008 16:26)
  5. dövme olarak kullanımı yaygın olsa da; askeri geçit, trampet gibi anlamlara da gelen ingilizce sözcük.
    (anladım bozukluğu, 11.07.2009 05:29)
  6. yaptırdıktan sonra bir kere bile pişmanlık duymadığım kalıcı dövme nin ingilizce meali.
    (elnino, 03.09.2009 13:15)
  7. tatü.

hervé villechaize tarafından "fantasy island" isimli dizide canlandırılan cüce karakteri.

yaşı müsait olanların hatırlayacağı üzere türkiye'de bir dönem kısa boylu tüm vatandaşlarımızın adı "tatü" idi.

misal: yeni yakalanan bir mafiosonun adı "tatü ramazan" olduğuna göre kendisi bu mesleğin emektarlarındandır.

misal: kemeraltı'ndaki şimdi adını unuttuğum tatü lakaplı matbaacı. bir başka "zaman yorgunu".

http://www.imdb.com/...

...

sözlük statüsü sürünme sınırına gelenler için de ideal bir statük durum olabilir aslında, o da var.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 21.09.2009 19:56 ~ 23:53)
  8. bazı insanların ne kadar yaratıcı olduklarını anlamamıza yardımcı olan olay.

yaklaşık bir ay evvel kadar okulda tanıştığım bir kız ile işi ilerlettik. yatakta yatıp salak salak muhabbet ederken, konu döndü dolaştı vücudumuza geldi. hiç bir yerimi kırıp kırmadığımı sordu, "hayır" dedim. biraz daha konuştuktan sonra, "aa sen benim dövmelerimi gördün mü?" dedi. iki göğüsünün arasında ufacık keltçe baş harflerinin dövmesini yaptırmış. "irlandalı mısın?" diye sorduğumda, "hayır" dedi. bana özellikle keltçe dövme yaptırması yeterince saçma gelmişken, "öbürküsü nerde?" dediğimde, sadece güldü. "anlatmaktan ziyade gösteriyim" diyiverdi. şortunu hafifçe aşağıya indirdi, vajinasinin hemen üzerinde sağ kasığına doğru mavi ve kırmızı kalbin içerisinde, "aren't you lucky?" yazıyordu. durdum durdum, iki kere dikkatlice okudum, bir şey diyemedim.

ne diyebilirdim ki? bariz şanslıymışız işte.
    (jay, 03.11.2009 09:01)
  9. sol kolumda iki tane olan ve yaptırdığım için asla pişman olmadığım/olmayacağım şey
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 15.11.2009 17:09)
  10. bağımlılık. yaptırsan herkesten duyarsınız bağımlılık yapıyor diye derlerdi de inanmazdım. insan birinciyi yaptırdığı anda ikinciyi ne zaman yaptırsam paracıklarımı biriktireyim diyedüşünmeye başlıyor. yaptırılan yere göre acı olabilir ama benim gibi acı eşiği sıfırın altında olan tatlı canlı birisi için el bileğinde 0 (sıfır) acı tamamlanmıştır. yaptıracağınız yeri ve kişiyi çok iyi seçmeniz gerek ancak. hem sağlık hem de şeklin istediğiniz gibi olması açısından önemlidir. bu durumda bakırköy'de ki vagon'u ve dolayısıyla mehmet'i şiddetle tavsiye ederim.
    (eny, 15.11.2009 17:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil