(flash, 04.06.2007 17:43)
türkiye de siyasetin gün geçtikçe eğlenceli ve laubali hale gelmesine örnektir. genç parti diye bişey var, daha ne sıkılıyosun!
yaklaşık 300 bin oy ile genç parti'nin oy oranını yüzde 1 arttıracağı söyleniyor. geçen seçimlerde de cem uzan'ın miting şarkıcısıydı. kendisine birçok dava açılmış durumda şu aralar. herhalde dokunulmazlık baya bir işine yarayacak.
mebus karısı kavramına yeni bir bakış açısı getirecek adaylık.
(ibrik, 04.06.2007 17:47)
geçen seçimlerdeki pilav döner organizasyonlarından sonra genç parti'nin göz boyama, oy toplama icraatlerinde büyük ilerleme kaydettiğinin kanıtı. o değil de
polat alemdar'ı istanbul'dan milletvekili adayı gösteren parti tek başına iktidar olur derim ben.
(lethe, 04.06.2007 18:21)
gp nin seçim öncesi mitinglerde
döner yerine
lahmacun dağıtacağını düşündürten hadise
(kenny, 04.06.2007 18:26)
van tuuu triiii forraaaa
ağrı dağın eteğinde
milletvekili olsam
tatlıses
imparator olayını fazla ciddiye aldı diye düşündürten adaylık mevzusu.
alişan da ben varisim diye ortaya çıkarsa biz de bundan sonra
türküye oluruz. aferin aynen devam.
edit: yalan olmuştur.
(hayalet, 04.06.2007 18:49 ~ 23.07.2007 02:55)
akla bazı komplo teorileri getiren olaydır.ibrahim tatlıses in urfadan seçileceği kesin olduğuna göre bu kararından vazgeçiyorsa "gittiği yerdede kesin seçilecek ki gidiyor" düşüncesini akla getirmektedir.genç parti nasıl oluyorda istanbul 3.bölgeden bu kadar emin oluyor anlamış değilim.
şiddetle desteklenmesi gereken bir eylemdir, nihayetinde 1 ytl'ye çiğ köfte, lahmacun ve bilumum kebap türlerini yiyebilme ihtimalimiz doğmuştur.
sana bir iyi bir de kötü haberim var tarzı bir durumdur;
önce iyi haber;
ibrahim tatlıses meclise giremeyecek;çünkü
gp barajı aşamaz.
şimdi kötü haber;
şanlıurfa'dan gelen oylar boşa gidecek ve -büyük ihtimalle-birinci parti olacak olan
akp bir milletvekili daha çıkaracak.
siyasetle ilgili beni düşüncelere garkeden olay. ya da olay bile değil.
genç parti, herkesi güldüren bir şekilde çıktı siyaset meydanına. pek çok insan, "aaa cem uzan parti kurmuş geliyormuş" dedi. kahkahalara boğuldu insanlar. sonra bir baktık cem uzan ortalıkta miting üzerine miting yapıyor. insanlara döner dağıtıyor. tek başımıza iktidarız diyor. biz gülmeye devam ediyoruz tabi. zaten 2002 seçimlerinde bir rahmetli ecevit, bir de cem uzan çok güldürürdü bizi. neyse, bu adam seçimde %7,5 aldı. ecevit ve muadili partiler %1'lerde kaldı. bizi gülerken düşünmeye sevk etti bu adam.
şimdi de ibrahim tatlıses'in genç parti'den adaylığı mevzuu var ki ilk duyduğumda yerlere yattım. hatta ibrahim tatlıses'in bağımsız adaylığına bile çok güldüm. adam meclise girecek ve dokunulmazlık zırhını geçirip, suçlarını bir bir aklayacak sanırsam. sauna çetesi vardı bir ona nooldu?
bu iki komik insanın birleşmesinden, genç parti barajı aşar mı? aşarsa biz gülmeye devam eder miyiz? bir de siyaset diye bir şey vardı, asıl ona nooldu?
2002 seçimlerinde ibrahim tatlıses yine genç partinin en büyük kozuydu. verdiği konserlerle binlerce insanı toplayan tatlıses bir de konser vermeden insanları toplamayı deneyecektir.
güzel taktik konser verdir, oyları toplat.
cem uzan,
ibrahim tatlıses'in potansiyel kitlesini ve varoşları kullanarak meclise girmeyi planlıyor. ibrahim tatlıses'in bu konuda cem uzan'nın en büyük kozu olduğu artık ortada. diğer yandan dokunulmazlık zırhına bürünmek isteyen ibrahim tatlıses'in de işine geliyor. devlet koruması altında düşmanlarından daha iyi korunacaktır.
(bkz:
ibrahim tatlıseks)
(bkz:
ibrahim tatlıseks in gp den aday olması)
hayırlı olaydır efendim. meclise giremeyeceği garanti altına alındı böylece.
büyük ihtimalle tatlıses'in,urfa'dan seçilemeyeceğini düşündüğü için yaptığı hamledir.
ben bağımsız aday olarak seçilme şansı olduğunu düşünüyordum gerçi.bu durumla seçilmesi neredeyse imkansız.
ha iyi oldu gerçi...
gp için çok başarılı bir hamle. tatlıses'in alacağı her oy barajı geçmesi için biraz daha yardımcı olacak cem uzan'a. istanbul'da %3-5 oy bile çok şey değiştirebilir ülke çapında. tatlıses'in bu işten kazancı nedir çözemedim (!).
yakında televizyonlarda lahmacun 1 ytl olacak gibi reklamlar görmemizi sağlayacak olay.
buyrun afiş çalışması benden
http://i37.photobucket.com/...
cem uzan zulasındaki kasetlerden bir ikisini göstermiştir böylelikle iş tatlıya bağlanmıştır, saygıdeğer(!) büyüğümüz ibrahim tatlıses beyefendi hazretleride istanbul 3. bölge 1. sıra adayımız olmuştur.
(bkz:
vatana millete hayırlı uğurlu olsun)
"tencere yuvarlanmış,kapağını bulmuş" dedirten olay.