|
|
- kötü niyeti olmayan bir adam. takılır öyle kafasına göre. sevimlidir.
bkz verir sürekli. ha bunları tuncay'ın yüzde 90'lık bilmemnesinden daha yüksek oranda iyi yönde kullanır. parası olmuyor bazen.
- kulak memesi kıvamında insan evladı. (insanın altı çizili, evvet)
ama aynı zamanda da melek gibi davranıp dünyayı ele geçirme planı yapan powerpuff girls üyesi bir bünye.
bizim evin köşesinde kasap hayri var, kesin bir tanışıklıkları var bunların, şüpheleniyorum ben. sinirlerini aldırmış hayri' ye. ulan bir kere kız, bir kere "lan gothic bakkal emo berber takım yıldızı (nickime koyim çok uzunmuş lan) senin ağzına sıçiyim" de. sinir sitresini içine atıyor diye her gece ağlıyorum kendisi için, iki sövse rahatlayacak.
bir de anasının evinde yaşamasına rağmen aç geziyor bu insan, ona da ayrı üzülüyorum. hayır hayır lütfen, kabuklu yemiş atmayınız.
- hemşerimdir, benim kadar da obur bir şahsiyettir. inanılmaz sevimliliğiyle kendisine "cumaçkimi" ve "gyuli" dedirtmeyi başarmıştır.
pek bir sevindiriğim kendisiyle burda buluşmaktan ötürü.
- çok güzel yazıyormuş..el sallıyoruz kendisine
- son zamanlarda tebessüm sağlayıcı girilerin sebebi bi insan..
ya da bana mı öylesi denk geliyordur nedir bilemedim..
belki de canım gülmek istemiştir olamaz mı..
(bkz: annem daha cümlem bitmeden çelişiyorum ben ya)
- listede, öncelikle nickime benzerliğiyle dikkatimi çeken, "nasıl yaa" diyerek şaşkınlıkla girilerine göz attığım, sevimli ve güzel yazdığını düşündüğüm yazar. nesildaşmış bir de. nasıl bu kadar benzer nickler seçilebilir rastgele, hala anlayabilmiş değilim.
(tatalu, 14.12.2007 01:31 ~ 01:31)
- http://azkullanilmisduygular.blogspot.com/
(bkz: sanal reklam uygulaması)
- yazdığı kaliteli geyiklerle şu biçare mutsuz insanı bir nebze olsun gülümsetmiş insan. kendisine buradan teşekkür ediyorum, eğlenceli geyiklerinin devamını diliyorum.
- (bkz: long vehicle)
|