22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1414 tane
günün başlıkları: 1414 tane
- ·
- ·oğlum bak git (91)
- ·yeşil çay kokusu (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bir kıza tapmak (6)
- ·
- ·leyla ile mecnun (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·nscll (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kokan insan (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
videolar
tatito
- kötü niyeti olmayan bir adam. takılır öyle kafasına göre. sevimlidir.
bkz verir sürekli. ha bunları tuncay'ın yüzde 90'lık bilmemnesinden daha yüksek oranda iyi yönde kullanır. parası olmuyor bazen. - kulak memesi kıvamında insan evladı. (insanın altı çizili, evvet)
ama aynı zamanda da melek gibi davranıp dünyayı ele geçirme planı yapan powerpuff girls üyesi bir bünye.
bizim evin köşesinde kasap hayri var, kesin bir tanışıklıkları var bunların, şüpheleniyorum ben. sinirlerini aldırmış hayri' ye. ulan bir kere kız, bir kere "lan gothic bakkal emo berber takım yıldızı (nickime koyim çok uzunmuş lan) senin ağzına sıçiyim" de. sinir sitresini içine atıyor diye her gece ağlıyorum kendisi için, iki sövse rahatlayacak.
bir de anasının evinde yaşamasına rağmen aç geziyor bu insan, ona da ayrı üzülüyorum. hayır hayır lütfen, kabuklu yemiş atmayınız. - hemşerimdir, benim kadar da obur bir şahsiyettir. inanılmaz sevimliliğiyle kendisine "cumaçkimi" ve "gyuli" dedirtmeyi başarmıştır.
pek bir sevindiriğim kendisiyle burda buluşmaktan ötürü. - çok güzel yazıyormuş..el sallıyoruz kendisine
- son zamanlarda tebessüm sağlayıcı girilerin sebebi bi insan..
ya da bana mı öylesi denk geliyordur nedir bilemedim..
belki de canım gülmek istemiştir olamaz mı..
(bkz: annem daha cümlem bitmeden çelişiyorum ben ya) - sevimli ve gayet komik yazan yazar. nesildaş. nasıl bu kadar benzer nickler seçilebilir rastgele, hala anlayabilmiş değilim.
- yazdığı kaliteli geyiklerle şu biçare mutsuz insanı bir nebze olsun gülümsetmiş insan. kendisine buradan teşekkür ediyorum, eğlenceli geyiklerinin devamını diliyorum.
- (bkz: long vehicle)
- yeni kurduğumuz oluşum çerçevesinde, yeniden itü sözlük'e dönen hattuşilli badim. başını oluşturacakmış. yakışır.
- ergenekon'un başıdır, başı.
- -spoiler-
şüphesiz ki allah, biz sevdiği kullarına kullansın diye pipi vermiş. allah'ını seven bunu fw yapsın!
-spoiler-
böyle pis bir mizah anlayışı vardır kendisinin. - pipisi var.
" nerden biliyon lan gördün mü? " demeyin kalbinizi kırarım. - pazı sarmasına ve görmemiş gibi patlıcan dolmasına abandığım ahmet dursun'um. seksi şey.
- börek seven danam. kucaklaşmaktan büyük zevk aldığım adam.
vudu diye gıdısını seviyorum, öyle. - pis herif!
erken buluşalım diye tutturmasından anlamaylıydım. saatlerce uğraşıyor insanla, bıkmıyor, usanmıyor. hadi hadiymiş. bi de böyle işaret parmaklarını birbirine falan sürtüyor. ibne mi ne azcık. ama gene de candır. - (bkz: al içeri al al)
- dünyadaki en büyük ümit karan hayranı. gerçi kendisinden başka ümit karan hayranı var mı, onu da bilmiyorum. tüm bunlara rağmen futbol hakkında ahkam kesmekten zerrece geri durmuyor ya, özgüvenini dilleyesim geliyor hergün. hollanda başkonsolosu gibi adam yine de, pazar brunchlarının değişmez siması, magazin dergilerinin aranan yüzü. rutkay aziz'le puro içtiği fotoğraflardaki havasını melih gökçek gelse patlatamaz. o derece.
edit: nanosaniyeler içinde hava patlatmak gibi bir şey uydurmuşum. kayıt altına geçsin, patenti alınsın. dillerim. - ambılivıbıl bi insan. evet, inanıyoruz biz ama. ama, işte orda kocaman bir ama var. ama yine de inanıyoruz. her şeye rağmen. inanılmayacak gibi değil zira. eller de nasır tutuyollar bi süre sonra.
- anathema hakkında fikirleri değilşmiş adamdır. yani ne dinliyorum özelliğinden bakınca öyle görünüyor. ha şimdi çıkıp derse ki;
- ulan daha 2. şarkı bu. hele hele!!1
gıkımı çıkarmam. en fazla;
- canım sıkılıyor hacı.
derim.
dedim bile hatta. yoksa neden bu saçma şeyleri buraya yazayım diğ mi?
tanımcık: birayı parfümlü içen adamdır. - (bkz: göbeğini okşayayım)
- bana pipi demiş adam. ya da bana öyle geldi. açık açık da konuşamıyorum ki şimdi ama burası kasıyo msn var mı? -şşş-
edit: aramızda konuştuk, anlaştık buradan kamuoyuna duyurmak istiyoruz; adam bana cidden pipi dedi. evet. - ingilizcemi geliştirmemdeki yadsınamaz desteklerinden dolayı teşekkür ettiğimdir. altıma sıçıyorum şu an skdjhfkjsfkds.
- bir an önce iyileşsin de büyükçekmece sahilinde turlarken hayatlarımızın aşkını bulup, figo ile karşılaşıp, çekirdek çitleyelim. yoksa paçalardan filan akarsa mümkün değil. !:gab
- (bkz: liselim)
aslfjlakfsjklasjfas, statüne vidanjör sokayım lan aslfkasşfkaşs. - hala daha liselimdir.
askfhaaakfhkasaskjdlas dasşfklasşfkasşfkas, aslfkjaslfjsas.
........ , . - . - , _ , .........
......... ) - . .> ' ( .........
........ / . . . .\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| .......
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... =(\ /.= .............
............. -;.-' .............
............... )| ... , .........
................ || _.-'| .........
............. ,_|| \_,/ ...........
....... , ..... \|| .' ............
....... |\ |\ ,. ||/ ..............