tatalu 

adana çık aradan

1. " x girisi ile takdirlerimi toplamış yazar" "x. nesil hoşsohbet yazar." "zirvede tanıştığım putperest yazar." gibi klişe girişlerden kaçınmama rağmen, "işten güçten fırsat bulup giremediğim güzide sözlüğümüzde, @1979499 girisi ile (fakat zannediyorum ki bu giriyi okuduktan sonra "ilişkisel" hayatım bitecek, sebebi kendisidir) amme hizmeti yaptığını düşündüğüm, çok gerçekçi detaylara dikkat çekmiş yazardır" diye yazarak, hem ukte dolduracağım, hem de bir açığı dolduracağım başlıktır. bi dakka lan kafam karıştı, tam olarak neyi doldurduğumu anlamadım. ama önemli olan o değil zaten. girilerine kısa bir müddet göz gezdirince anladım ki, hayata dair olayları keskin bir gerçeklik fakat ince bir duygusallıkla yazıyor. gerçi son cümlede kendimden tiksindim, ince bir duygusallık, keskin gerçeklik, melodramik düşler falan.

"bir de nickinin anlamını söylese hepimiz berhudar olacağız." - da vinci, the code.
    (müyendis, 16.11.2007 18:44 ~ 18:45)
  2. bir zamanlar güzel yazdığını sanan, sözlüğe yazar olup, sözlükte yazılanları okuyunca "arkadaş ne yaman yazıyor millet, pehey " diyerek kıskançlıktan yarılmış, derin düşüncelere gark olmuş, yazdıklarıyla henüz dikkat çekebilmiş, edebiyat kariyeri için, hikayeleri üzerinde daha sıkı çalışmaya başlamış yazardır.
    (tatalu, 16.11.2007 21:41 ~ 30.11.2007 00:15)
  3. kötü zamanlarda başını dik tutabilecek kadar sağlam karakterli, ancak girilerine baktığınızda da sanki hayat yıllardır ona kıyak geçiyormuş izlenimi verecek kadar da neşeli, optimist.

istanbul'un en kalabalık caddesinde amaçsız sebepsiz dolaşırken, eski günlerinizden, benzer hayatlara, benzer geçmişlere sahip olduğunuz bir arkadaşınızı gördüğünüzde yaşayacağınız hissi yaşattı sözlükte bu yazarla tanışmam. benzer bir arkaplana sahip olmaktan gurur duyarım.
    (one more cup of coffee, 03.12.2007 09:01)
  4. @2080509 girisini okuyunca derdini bir daha anladığım, saygı duyduğum, içten nesildaş yazar. bir gün kanatlarını sakladıkları yeri bulacak, özgürleşecek ve yapması gerekenleri gerçekleştirecektir diye temenni ediyorum.
    (atalantavanessa, 10.02.2008 11:01)
  5. @2138093 ve @2232039 nolu girileriyle balık burcu hakkında tez yazacak kadar çok bilgiye sahip olduğu izlenimini uyandıran yazar. balık burcuna mensup bir yazar olarak kendim hakkımda bilmediklerimi, bilipte işime gelmediği için bilmiyormuşa yattıklarımı bu kadar net anlatarak balık burcunu afişe ettiği için kendisini kınıyorum desem de inanmayın. *
    (jassmine, 19.02.2008 13:56 ~ 14:08)
  6. evet evet, ben de bi girisinin ardından tanıdım kendisini ama size söylemeyeceğim hangisi olduğunu. çok merak ediyorsanız aratın yazılarını okuyun, karlı çıkacaksınız. neyse işte ben gördüm dedim ya, hiç çekinmedim bastım mesajı. istedim ki çemkirsin ben de ince ince ayar vereyim. lakin hiç öyle olmadı yaşına başına bakmadan olgun olgun konuştu, konuştuk. konuştukça sevdim, lan dedim manzarek ne pis bi adammışsın sen, git yat uyu. sonra uyudum.

olmadı sanki bu ya, neyse nickaltı daha çok dolup taşacak, parsel yapmak iyidir, düzeltirim bi ara. *
    (manzarek, 08.03.2008 21:39)
  7. yaşadığı bazı bunalımlar yüzünden en güzel, favorilere eklenmiş, en sevilenlerin zirvesine oturmuş, sanatının doruk noktalarını silmiş yazardır. pişmandır, hiç bir bunalım değmezdir. bari çöp kutusunda bekletseydin bre salak.. (bkz: bin pişman)
    (tatalu, 01.04.2008 23:04 ~ 02.04.2008 00:35)
  8. sevilen girilerini incelediğimde, kadın erkek ilişkileri üzerine bir hayli kafa patlattığını gördüğüm yazar.
    (alfa, 17.05.2008 03:51 ~ 03:52)