ortaköyde kumpiri anında bitirmem üzerine, kumpir satıcı kişinin bana söylediği şey. bu yaratık pek tatlıdır böyle yavrusu falan da olur bazı bölümlerinde. ormandaki ağaçları döne döne yerdi bu devil kişisi. bir de lisedeyken her kızda fix tasmanian devil t-shirtü bulunurdu.
boxer t shirt bardak şapka çanta ve bilimum malzemenin üstüne en çok yakıştığını düsündüğüm sempatik kahramandır bu.''sevmiyorum ben bunu cok bağırıyo" diyenler tweety ve türevi kahramanları tercih edebilir..
looney tunes karakterlerinden birisi olan ve küçüklüğümüzün değişilmez çizgi film kahramanlarından birisi. çok büyük bir kafası, güçlü çenesi ve korkutucu dişleri vardır.ismini, çok hırçın ve ısırgan ayrıca çok aç gözlü olmasından almış olmıştır. kendisini görmek isteyenler için:
pek bir sevdiğim pek bir saydığım , salyalar saçan çizgi film karakteriydi. suratları aynı , saç kesimleri ve bedenleri farklı olan aile üyeleri ve hep bu aileyi yakalamaya çalışan iki tane avcı vardı. neden koşarlardı peşinden hiç mi hiç hatırlamıyorum. taz dönerdi ben bakardım.
star tv de bir zamanlar yayınlanan cizgi filminin her bölümünü hatırladığım hatırladıkça zamansız güldüğüm bi gün bi yerlerden dvd sini bulmayı hayal ettiğim halen hareketlerini taklit ettiğim sevimli umursamaz deli yaratık.