belki ilginizi çeker
  1. · kovulmadım istifa ettim
  2. · siktirle kovmak
  3. · öğretmene yanlışlıkla oğlum demek
  4. · okuldan atılmak
  5. · tasdik
  6. · diploma
  7. · takdir belgesi
  8. · öğretmenin hayalarına tekme atan öğrenci
  9. · siktirle kovmak
  10. · babanın bakkal olması
gündem
  1. · kemal kılıçdaroğlu
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · yeşim salkım
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · ugg
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · zongul ducks
  8. · efsane film müzikleri
  9. · çmo

tasdikname  

1. (bkz. siktirle kovmak)
    (where is my mind, 14.05.2004 11:35)
  2. eğitim görülen okuldan ayrılırken alınan belgedir. şahsımca kendi isteğimle bir kez alınmış, bir a-4 kağıdından ibarettir.

(bkz: turim lisesini bırakıp ticarete baştan başlamak)
    (kunduz, 15.03.2007 22:16 ~ 22:22)
  3. öğrencileri tehdit etmekte kullanılan bir unsur. genelde şöyle olur; müdür veya müdür yardımcısı öğrencilere bağırır bağırır, sonra sakinleşerek "benim için sorun değil, veririm tasdiknamenizi gidersiniz x lisesine (bu x genelde şehrin en berbat lisesi olur)".
    (fb, 15.03.2007 22:25)
  4. (bkz: siktirname)
    (deniz büyücüsü, 24.03.2007 11:38)
  5. lisede verilmek üzere iken kendim aldığım kağıt parçası. akademik hayatın hiçbir yerinde korkutulduğu gibi bir dezavantajla karşılaşmadım.almak isteyenlere duyurulur.
    (bkz: kovulmadım istifa ettim)
    (tatanka iyotake, 17.02.2008 00:49 ~ 00:49)
  6. eğitmenin suçunu çocuğa yıkmaktır. yozlaşmış eğitim sistemimizin biricik meyvesidir. henüz 18 yaşını doldurmamış, ehliyet vermediğimiz, sen çocuksun diye oy kullandırmadığımız gençlere, çocuklara bundan sonra yalnız başınasın siktir git ne halin varsa gör demektir. gerçek tasdiknamenin o çocuğun o güne kadar gelmesini sağlayan öğretmenlere verilmesi gerekir. gitsinler fast food zincirlerinden birinde tuvalet temizlesinler efendim.
    (nikimiunuttum, 09.04.2009 17:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil