gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · google wave
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · ugg
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · ingilizce klavyeyle giri girmek
  9. · hepsine hükmedecek tek sözlük

tarkan filmlerinin unutulmaz sahneleri  

sayfa  / 2
  1. ahtapot sahnesinin gerçekçiliğini matrix serilerinin dahi yakalayamadığı sahneler
    (esquire, 06.04.2004 00:26)
  2. düşmanın pususundan sağ kurturulan tarkan'ı bir dağda dişi bir kurt bulur ve büyütür. asıl maceralar bu olaydan sonra yaşanır
    (brütüs, 06.04.2004 18:58)
  3. tarkanın kurdu * üzerine yılanlar saldırmıştır, kurt başını yılanlardan kurtarmak için sağa sola sallamaktadır, ama nafile, yılanlar kurdun üstünden bir türlü düşmemektedir, çünkü aklıevvelin biri plastik yılanları kurdun boynuna düğüm atmıştır *
    (lahoooov, 06.04.2004 21:33)
  4. "tarkan yanında iti gurt'la beraber hana girer
    - ne istersiniz efendim
    - bize iki kişilik yemek getir"
    tarzında her biri gülmekten ayrı yerlerden yaran sahneler
    (maniacxx, 06.04.2004 21:36)
  5. tarkanın karşılaştığı her kadının*** ona "benim olmanı istiyorum" demesi, tarkan'ın kadınla yatması, sonra tarkan kaçarken kadının "beni de götür tarkan" derken kocası** veya babası* tarafından okla vurularak öldürülmesi. hem de aynı filmde* üç kere.
    (archmagus, 06.04.2004 21:47)
  6. -tarkanın önüne düşen perçemi cool bir tavırla üflemesi
    -dağ tepesinde eller belde yanında kurt kardeşiyle verdiği poz
    -et budu yeme sahneleri
    (nightwish, 06.04.2004 22:54)
  7. bilmem kimin kılıcının peşinden giderken japon eleman ile dövüştüğü her sahne.özellikle elemanın mamçıka ile tarkanı bir güzel benzettiği sahne.
    (akaydo, 06.04.2004 22:58)
  8. büyük hun imparatoru atilla, askerlerine talim yaptırmaktadır. atlı okçu askerler ortadaki hedefleri birer birer vurmaktadırlar. son asker ortadaki hedefi tam 12den vurur. bunun üzerine atillanın yanındaki yaşlı adam "eey atilla, sende bu yiğit askerler oldukça sadece avrupayı değil tüm dünyayı fethedersin" der. bu sırada nereden geldiği belirsiz olan bir ok askerin attığı oku ikiye yarar * millet dehşet içinde etrafa bakar. oku atan tabii ki tarkandır ancak tarkan bu oku * uzaktaki bir dağın tepesinden atmıştır *
    (elchupacabra7, 21.04.2004 11:06 ~ 11:07)
  9. ortamda bulunan elemanların haran haranlı bir müzik eşliğinde tarkanı görür görmez ses tonlarında şaşkınlık belirten bir ifadeyle
    -tarkan!
    -tarkan??
    -tarkan.. diye ard arda haykırdığı ve hemen akabine tarkan ve kurdun bir tepe başında olanca haşmetiyle belirdiği sahne
    (juda, 21.04.2004 12:17 ~ 13:29)
  10. viking kanı adlı filmde geçen konuşma:
    -kurt yemeği beğenmedi galiba
    t:-önce oğlunun yemesinin bekliyor(eti diğer hayvanın önüne koyar)
    -ama o da yemiyor
    t:-o da babasından önce başlamaz,kurt oğlunu türk adet ve geleneklerine göre yetiştiriyor...
    (data, 22.08.2004 14:19)
  11. (bkz. atıl kurt)
    (stocky2001, 22.08.2004 15:46)
  12. attila'nın buyruğu ile mars'ın klıcının peşine düşen tarkan malum hana girerken bir at dikkatini çeker. ve orada patlatır:
    -hım romalı koşumu bu...
    (chixculub, 06.10.2005 16:55)
  13. sürmeli ve içi doldurulmamış plastik ahtapotla kahramanımız tarkan'ın dillere destan mücadele sahnesi
    (soya bean, 06.10.2005 19:29)
  14. meşhur ahtapot sahnesinde ahtapottan kurtulmaya çalışıyo gibi yaptığı ama şişme ahtapotun ona saldırıyomuş gibi görünen kollarını kendine büyük bi çabayla sardığı gün gibi aşikar sahnedir..
    (gudu bet, 31.07.2006 03:26)
  15. -hancı, bana şarap, arkadaşıma "kızı bıdı" (bkz: aksağanla kuzu budu)

-unutma tarkan, cehennem kayalıları-rı-rı-rı-rı [eko efekti koyun]

-rahip moro sen misin?
    -evet
    *swishh*
    -aarrgghhh

-sönmeyen ateş söndü.
    -kum saatinin kumları da bitti.
    -kehanet günü yaklaştı. (ne biçim işse, bütün kehanet belirtileri iki saniye içinde oldu bitti.)

-kulaklarınla görmeyi, burnunla duymayı öğreteceğim sana. (ne??)

-vur bana
    -en yaşlı ve kör bir adama vurmam
    -vur dedim!
    *whoosh* (adam tarkanı abandone eder)
    -fakat? nasıl?
    -kulaklarımla görüp, burnumla duyuyorum. (anlamadım?)

-bunları alın
    -bizler [bilmemneler]iz, kalkan kullanmayız. bizim kalkanımız, çevikliğimiz.
    -alın dedim!
    *30 dakika kapışırlar, birbirlerine vuramazlar öküzlükten*
    -işe yarıyor! (ulan diablodaki paladin gibisiniz)

*yere gömülmüş rahiplerin başında, genseriko'nun sağ kolu vardır*

-zelimdir genseriko, marsın kılıcının yerini söyleyin hadi.
    -bilmiyoruz
    *swishhh*
    aaaargh!

(ulan genseriko öldürmemişti herifleri, sen oydun. yalancı!)
    (bkz: film izlerken heyecan yapan teyzeler)
    (huma, 25.08.2006 09:22 ~ 15:54)
  16. serinin ilk filminde tarkanın bir yaşına bastığı gün altar yardımcılarına oğlunun nerde olduğunu sorar;

- kurtlarla boğuşurken bulduk hakanım..
    (universalmind, 25.08.2006 09:50)
  17. ahtapot sahnesi görsel efekt alanında ayrı bir çığır açmıştır ayrıyeten romalı bir elemanın tarkan'ın üzerine atlı arabayla geldiği sahne de fazlasıyla fantastiktir kahramanımız atların üzerine zıplar,atları dizginler,elemanı haklar.bütün film boyunca peşinde koşturduğu hazine miydi kılıç mıydı tam anımsayamadım ama o filmde kılıcı bulduğu mağaradan babasının çıkması da baya ilginç bi sahne olmuştu
    (vade retro satana, 04.01.2007 10:39)
  18. (gelirsemkal, 31.03.2007 00:09)
  19. tarkan'ı çok pis döverler. kör bir dayı tarkan'ı muayene eder. "vücudunda kırılmadık kemik kalmamış" teşhisi koyar. tedavi içinde tarkan'a dünyanın bütün madenlerinin eridiği bir mağaradaki erimiş maden havuzuna girmesini söyler. tarkan gider, ıkına ıkına girer havuza, bi çıkar sıfır kilometre.eskisinde daha sağlam. ama işin ilginç yanı, ulan bütün madenler eriyor da tarkan nasıl erimiyor? madem erime noktası o kadar yüksek, kemikleri niye o kadar çabuk kırılıyor? o sahneler unutulmaz işte. hala sorgularım.
    bilgi içerikli edit: alüminyum 669, altın 1064, demir 1535, gümüş 962 santigrat derecede erir.
    (alkolik2000, 02.04.2007 14:50 ~ 14:58)
  20. fettan hatunun parmağındaki oynar başlıklı yüzüğü yardımıyla tarkan ın içkisine ilaç atması (bkz: içkiye ilaç atmak)(bkz: bodof)
    (bkz: nuri alço)
    (bkz: tecavüzcü coşkun)
    (bkz: ilaçlı gazoz)
    (deaftones, 17.06.2007 13:41 ~ 18.06.2007 16:10)
  21. bir keresinde kurt, hapis edildiği kuyudan düz duvara tırmanarak kurtulmuştu...
    (bkz: abazan)
    (fox mulder, 17.06.2007 14:14 ~ 14:14)
  22. bir keresinde de uzak doğulu bir eleman (sanırım çinliydi),tarkan'ın arkadaşı olan bir kadını kaçırıp uzaktaki tepenin üzerinde asılı duran ayı postunun arkasına bağlamıştı.tarkan'a da "eğer postu ok ile başından vurursan sen kazanacaksın" demişti.tarkan da saf inanmıştı.
    (bkz: çin işkencesi)
    (fox mulder, 17.06.2007 14:35)
  23. tepede, alnına düşmüş rüzgardan sallanan bir tutam saçıyla, yeşil donuyla uzaktan baktığı sahne.. o donla belli bir karizma yapmak nerden baksan müthiş bir olaydı bence.
    (bilgez, 25.06.2007 18:44 ~ 27.06.2007 00:24)
  24. - altarın oğlu tarkan geliyooor
    - atıl kurt!
    bir de yumruk atarken çıkan bir ses vardır ki (sanki tahtaya vuruyo gibi ses çıkar) insan gülmekten karın kası yapar.
    (ikiucubokludeğnek, 02.01.2009 16:34)
  25. bunlardan en akılda kalanı olan ahtapot sahnesinin çekiminin türk sineması tarihindeki yeri başkadır. ilk başta kolları oynayabilecek ve baş kısmının içine bir adam girecek şekilde üretilen ahtapot maketi fikir değiştirilerek insansız olarak kullanılmıştır. su üstü görüntüler denizde çekilirken su altı sahneleri havuzda çekilmiştir. o dönemde havuzun dibine kamera indirecek teknoloji olmadığından, belki de riske girilmek istenmemesinden, bir duvarı otelin bar kısmına bakan havuz kullanılmıştır. tarkan ahtapotla birlikte atladıktan sonra camın diğer tarafından görüntü alındıktan sonra montajlanmıştır. bu da herhalde en rahat su altı çekimi olarak tarihe geçmiş olsa gerek.
    (küçüka merika, 31.10.2009 00:02)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil