belki ilginizi çeker
  1. · aşk ehli
  2. · janis joplin dinleyen eşler
  3. · istanbul bilgi üniversitesi
  4. · müziği her yerde serbest bırak (reklam)
gündem
  1. · 2050 den sözlük başlıkları
  2. · boylumlama
  3. · diyarbakırspor un küme düşmesi
  4. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  5. · sözlük yazarlarının başucu kitapları
  6. · yazarların küçükken olmak istedikleri meslekler
  7. · hiçbir salağın salak olduğunu bilmemesi
  8. · sting
  9. · aile eviyle öğrenci evi arasındaki farklar

tariktuna  

1. oldukça kaliteli girileriyle dikkatimi çekmiş 4. nesil yazar. hoşgelmiş.
    (albiceleste, 18.09.2007 13:56)
  2. kelimeler yeniden anlam buluyor onun kaleminde. düşler aleminden yazıyor sanki. küçücük yüzünün nerdeyse yarısını kapatan kocaman gözlüklerinden dünyaya baktığından olsa gerek.

asla yazmaktan vazgeçmemesini dilediğim, yanında anlaşılama kaygısı gütmediğim, çoğu girisiyle beni kıskandıran kitap kurdu, naif, düşünceli ve de tatlı sevmeyen yazar dost..
    (zarpandit, 25.03.2008 10:04)
  3. dört te dört te partisinde tanıştığım, önce 1,5 saat konuşmadığımız, sonraki 1,5 saatin bana nasıl geçtiğini hissettirmeyen, gerçekten kaliteli insan. insanı gayet güzel saran sohbeti sayesinde eve geç kalıp hanımdan azar yedik. burdan kendisine sesleniyorum, yuvamı yıkacaktın ulan edepsiz*
    (heathcliff, 25.03.2008 10:49 ~ 10:49)
  4. elini uzatınca sanki kaybolacakmış gibi duran; ender rastlanan güzelliklerden biridir.
    (zarpandit, 25.07.2008 15:58)
  5. gerçekten söyleyecek bir şeyleri olduğunda yazıyor. kendisini okumak için özel zaman ayırmayı hak edenlerden. çekip gitmekle- durup kalmak arasındaki belirsiz çizgide gibi. bilgeliğin sırrını vermekle; bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir demek gibi. acılardan kül olup, küllerden doğmak gibi. sadece zıtlığı hatırlatıyor bana.
    (ada, 05.11.2008 16:09)
  6. (bkz: aşk ehli)
    (özlemce, 01.05.2009 11:43)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook