izlediğimde koptuğum hadise. kendini mezdeke üyesi sanan kızımız, erotik bir şekilde dans etmektedir. dansöz gibi giyinmiştir. baldır, bacak, göbek, meme... her yeri ortadadır. her şey normal ve güzel devam etmektedir ama karşındakini tahrik edeceğim derken ölüm tehlikesi atlatmıştır. asıl merak ettiğim hastaneye kaldırıldığında durumu nasıl açıkladığı. yapmasın bir daha böyle şeyler. yazık olmuş. acil şifalar diliyoruz...
edit: rasmus arkadaşımızın uyarısı üzerine fark ettiğim şekilde haberde de aynı başlık olduğu için arkadaştan ekşi sözlükten başlık çalmak ithamımı geri alıp özür diliyorum.
edit 2: oha. o kadar sevilmeyen girimi geride bırakıp en sevilmeyen eserlerimde beşinciliği ele geçirmiş. evet haklısınız özür dilememem gerekirdi, özür kötü bişey.
tahminlerim fake'dir diyor efendiler, zira kızın düşen olabın altından kaçması için yeterli süresinin olduğunu düşünen ben bu videonun nasıl bittiği yane kimin webcam'ın durdur tuşuna bastığını şiddetle merak etmekteyim.
düzeltme: bir daha izledim de kaçarı yok o kız kesin dolabın altında kaldı eywahlar olsun, acil şifalar dilemekten başka birşey düşmez üstümüze...
insanoğlu m.ö 561 yılından beri webcam kullanıyor, ama bu kadar sakar bir kızı görmemiştir. hamitoğulları beyliği zamanında bile bu kadar sakar webcam kızı na rastlanmamıştır.
edit: erman toroğlu edasıyla dur kalklar yaparak baktımda göğüslerin silikon olması'nın yanında fake olma ihtimalide dolap tam düşerken en üstteki kapaklı raftan her hangi bir şeyin düşmemesiyle daha fazla gözüme battı.eğer tam olarak 1,04'de durdurursanız raftan aşağıya doğru hiç bir şeyin düşmediğini görüyorsunuz.ayrıca ortadaki rafta da görünen cdimsi şeylerinde en başlardaki ağır ağır dolabın hareketlerinde aşağıya doğru kaymadığı açıkça fark ediliyor.fake bu fake.
anladığım kadarıyla tarihteki en sakar webcam kızımız bu dolaba asılma olayını önceden planlamış.yani daha önceden denenmiş bir hareket çekmiş kızımız.bunu o yeşil şalımsı bezin dolapta önceden asılı durumda olmasından anlıyoruz. demek ki denemeler sırasında dolap sakarlık yapıp kızın üstüne devrilmemiş ki kızımız bu hareketi yapma gafletinde bulunmuş. ne diyelim her genç kızın başına gelir.(!)
ölmemiş yaşasın dedirten; yok yok ulan ölseydi bu niye yaşıyo lan da dedirten; adamın içini yok bu kız salak; yok canım canı ilginç olmak istemiş diye ikileme sürükleyen; kızdır ki kendisini bir mobilyanın altınada sürüklemiştir o da apayrı bir durum tabi.
nankördür! olay yerine derhal intikal ederek ilk yardımı ben yaptım. şu an hayattaysa kendisine yaptığımmmm kalp mmmmassssajına, veriğimmmmmm hayat öpücüğüne ve bacaklarında kırık olup olmadığını yoklammmmama borçludur. vuşşşşşşşhhhhmmmm... lakin benden şikayetçi olmuş taciz ettim diye. bu arada ay yıldız'dan giyiniyor.
spoiler://yalnız son kare güzel, göğüsler sütyenden sıyrılıp yerçekimiyle beraber aşağı deviniyorlar ya tam dolap düşmeden önce. iyi planlamış da, işte.