abonelerine:
+bu güne kadar sizi bu tavuk gibi yolduk,ıkına ıkına fatura ödemekten bihal ettik,alın bunlar yeni tarifelerimiz az ama idare edin.
diyen gsm operatörünün reklam materyalidir.
esasında yaptığı şey tarife yumurtlamak değil, tarife sıçmaktır. turkcell de reklamlarda bu bokları pembeye, mora, yeşile boyar da "bak müşteri, bu yumurta, yemez misin?" diye bizi kandırır. ben burdan uyarıyorum, yumurta değil onlar. yaklaşmayın, değil.
tam anlamıyla kuş beyinli. bir tarife yumurtlayıp (ya da başka bir şey yapıp, her neyse) gösterecek, düşünüyor da düşünüyor, o arada da saçma sapan sesler çıkarıyor: bık bık bık bıbıbık brrrrrr bababaak vs. tip zaten kayık, kafadan sarı antenler çıkmış falan. tez zamanda pınar tesislerine düşer inşallah, tabağıma gelir de kıtır kıtır yerim.
turkcell'in tarife meselesini pek de ciddiye almadığının resmi olan sevimli tavuk. diğer servis sağlayıcılar çarpıcı tarifelerle müşteri topluyor. pekçok insan turkcell'in yanında ikinci bir hat taşımaya da ikna olmuş durumda. buna karşın turkcell'in yumurtaları, müşterilerini memnun etmiyor. sürekli yumurta! nereye kadar?!
turkcell'in olabildiğine dürüst davrandıklarını gösteren tavuğu. "bakın işte biz tarifeleri böyle belirliyoruz. götümüzden tarife uyduruyoruz. hatta tavuğun götünden tarife uyduruyoruz" mesajını verdikleri, az biraz taşak geçtikleri ama sonuçta dürüst bir reklam. her şeyi açıkça söylüyor adamlar, daha napsınlar?
reklam tutunca ün, şan, şöhret tabi para olunca kanlıcadan yalı almış kendisi . annem şu tavuk kadar olamadın bak anasına villla almış boğazda , sen değilev 1 kilo kıyma alamıyosun dedi çok gücüme gitti yaw. elin tavuğunu zengin ettik konuşmuyorum aramıycam kimseyi, aramayın meşgule alacağım.
tavuğun en nefret ettiğim hali.neden bilmiyorum ama bir türlü sevemedim gitti,kanalı değiştiresim geliyor yani o kadar gıcığım.arada düşünüyorum acaba kesip yeme imkanımın bulunmayaşından mıdır bu kin diye.ama yok kesip yeme düşüncesi de midemi bulandırıyor.
beni sinir eden yaratık. çünkü onun taktığı kulaklığın aynısının başka bir rengi bende de var... yani şart mıydı o tavuğun o kulaklıklarla reklama çıkması, tüm reklam panolarında o kulaklıkla salınması!!! yumurtlayamayasıca, tarifesi bir yerinde kalasıca!!!
lisans, yüksek lisans, doktora yapmış, üç yabancı dil bilen, seyahate engeli olmayan, yaratıcı ve takımını başarıya ulaştıracak organize yeteneğine sahip, enerjik, prezantabl kişileri işe alım sürecinde rahatlıkla eleyip turkcell gibi büyük bir şirkette tarife operasyonu genel müdürlüğü gibi kritik bir göreve seçilmiş, kariyerinde türkiye 'de en çok tanınan bir turkcell elemanı,
kıçından 400 m / sn hızla esnek-zıplayan ve renkli yumurta çıkaran mucizevi mahlukat,
insanın elini sıfır hata payı ile hedefleyen potalı atış ustası,
hem cinsleri gibi haytalık yapmamış, yiyip, içip döner olmamış örnek şahsiyet.