perihan mağden'in lo lo mahsun, metroangut özcan ve martı kaşlı alişan'a italyan kıroları olarak hitap ettiği yazısında, "siyah türkler geliyor" gazıyla ortama sükse ettiği doğuş-abel xavier karışımı yaratık.
şakşuka ve yıkılıyo adlı müthiş iki şarkıya imzasını atan kuştepeli postmodern insan... ayrıca kardeşleri de ilginç dans figürleriyle ilgi odağı olmuş durumda...
hiperaktif bir dans edişi var bu herifin ve arkasındaki şopar takımının. hareketli parçası şakşuka ile de dinletiyor kendisini (sempati ile veya nefret ile, o ayrı).
merak edilen konu; bu adam dinlenmiyor ve herkes tarafından iğrenç bulunuyorsa nasıl bu kadar popüler oldu bir düşünmek lazım.
- tarık mengüçü biliyin mi?
+ ben televizyon izlemem, arada haber falan. o kral tvci tiplerden de iğrenirim. yövrençsin mahmut
- sözün özü biliyosun yani
+ ööle bi görmüşlüüm var reklam aralarında falan
- televole de izlemiyorsun zaten haklısın.
sen dinlemiyorsan, ben dinlemiyorsam nasıl becerdi bu herif kankileriyle günün on saati televizyonda yayınlanan şarkıyı; parmaklarımızı sıraya darbuka tınısıyla tıkırdatırken dillerimize pelesenk olmuş köçek zımbırtısını sıçabildi? parası bol olduğu için ekranı satın mı aldı yani, o yüzden mi kimsenin dinlemediği şarkı yayınlanıyor.
bal gibi de dinliyoruz bu herifi kabul edelim, içimizdeki şopara kulak verelim.
- hadi itiraf et dinliyosun di mi benjamin
+ kulak veriyorum
- veer ver ver ver, ver allahım ver.
geçenlerde televizyonda süperman kostümüyle gördüğüm ve akabinde o an içtiğim kolayı televizyona püskürtmeme neden olan şahıs. uzun saçları ve sakallarıyla pek bir karizma pek bir can yakar olmuş .
bu geceki makina'da küresel ısınma ile ilgili şarkısından bir kuple okumuş şahıs.
olaya bambaşka açılardan yaklaşmasıyla beni benden almıştır. bir de karayip korsanları gibi giyinmesine bahane olarak, korsan satışların artmasını sebep gösterdiği için dumur olma halimi katlamıştır. seçim öncesi hay allahım ya...
televizyon karşısında uyurken bi ara gözümü açıp televizyona baktığımda görüntüsüyle bana kelime-i şehadet getirtecek kadar korkutmuş adam.korsan kıyafetiyle tabii ki de şahane olmuştu ama şöyle bi dikkatli bakınca sarı peruğuyla hande yener i andırmıyor değildi hani.
solaryumdan çıkmayan o hali ve sanırım gözlerine yapışan renkli lensleriyle, türk gençliğinin yeni idolu, genç kızların sevgilisi, canımız, ciğerimiz her şeyimiz..
konsept şarkıcı, istikrarlı. bu yönüyle çok takdir ediyorum. meze isimlerimden oluşturduğu şarkılarının devamını bekliyorum, en sonunda bu eserleri topladığı derlemenin kapağına da deniz börülcesi fotoğrafı koymasını diliyorum.
bu adam geçenlerde bir sabah programında "türkiye'de johnny depp imajına sahip tek star benim" demiş ve kendine "sen olsan olsan johnny deep olursun" dedirtmiştir.