zirvede gördüğüm ama konuşma fırsatı bulamadığım hoşsohbet arı dermişim. bulmak kolay olmasa da iyi ki tanıştım dedirten bir insan. zirve sonrası pizza yemeye gidecektik ama olmadı keşke olsaydı aslında. neyse daha bitmedi gidreiz mutlaka biz *
kankam!!var mı ötesi? kendisini ne sözlükte ne de forumda tanıdım aslında..msn de kripingdet ve reddeer insanlarıyla beraber ankaraya geliyosun dimi bak des. de geliyomuş diye ısrarları arasında buldum kendimi bir an.. okulda görürsek birbirimizi atlayacağız diye okula gidiyoduk hep, denk geldik mi yok hayır.. ama işte bir gün buluştuk ya o zaman aşırı kanım kaynadı buna, e tekrarlıyorum kankam ne de olsa. bi insan bu kadar mı cıvıl cıvıl, konuşkan ve iç açıcı olur, aynı zamanda güzel.. ** başıma bir şey gelse direk danışacağım insan oldu işte kendisi bu kadar kısa zamanda, kafam karıştı, ona sordum ; artık sıkıldı da yeter ulan kafan hep karışık seni mi çekicem de dediği oldu, eh işte bu kadar da açıksözlüdür benim kankam.. o yemyeşil gözlere ihtiyacı olan biri var burda tarçın çın çın..bunu bil..
edit: kankam bi de satıcıdır, iskender yicektik, kendisinin uyuduğu zamanlar bizle ters olduğu için satışa geldik. hadi bu sefer affettik yine iyisin!!
çok fazla trip yapmamıza rağmen bize peygamber sabrı gösterir bu kızcağız. kendi problemi yok mu diye düşünüyorum bazen bu kadar üstüne gitmemize rağmen bize katlanıyor. yılbaşında görüşemeyecek olmamız kötü oldu tabii.ama er ya da geç bu piper denilen gotik olduğu iddia edilen hatunla milli kütüphanenin dar koridorlarında buluşmak tekrar nasip olacak. internette yokken eksikliği en çok hissedilen cisim bu. cebine mesaj atıp deşarj olarak bu kütlenin bilgisayar başına döneceği süre pek ala harcanabilir.
ps: bu kızı üzeni ısırırım. (bkz: ısırırım ha)
kilo sorunundan dolayı otobüs biletlerini 2 kişilik alan ikinci nesil kedidir.
tavuklu salata isteyip sadece tavuk parçacıklarını yiyip, geri kalan kısmı bizlere yedirendir. sadece ızgara tavuk almayı akıl edemeyendir.
rock n coke kamp alanındaki çadırında parti düzenlemiş, 5 yetele'ye insanlara çadırını gezdirmiş protein deposudur. bıyıklarını almayı unuttuğundan rock n coke'a giden abaza kızlar tarafından kaldırılmaya çalışılmış, gerçek öğrenilince dayak yemiştir.
apocalyptica'nın yeni bateristi mikko siren'le tanıştırdığımıza pişman ettirmiş, adamın ailesinin ev adresini alarak mikko'yu istemeye gitmiştir tek başına. dombilidir.