|
|
- sözlüğe yeni katılmış öğretim görevlisi arkadaş, öğrencilik yıllarında çektiği kopyaları bildiğimden dolayı, öğrencilerine yapacağı her yalnışta iki elim yakasında olacaktır.
uzun dağ tırmanışlarının sonunda içilen bir şişe sudur kendisi. hoşgelmiş.
- sesi yüreği çok temiz çok güzel olan başarılı bir akademik kariyere sahip biyolog arkadaşımız.efendi kişilik.kendisi solak olmasından dolayı aldığı gitarları satamamasından yakınır durur.çok iyi ve doğru şarkı söyler.birlikte çalışmayı özledim.
- çok sevdiğim bir kardeşimdir kendisi. ve hayırlısıyla dünya evine girmiştir bugün. yaz okulu sınavlarımdan dolayı bu mutlu gününde orada olamadığım için içimi bir burukluk kaplamıştır. ama sözüm sözdür itü sözlük denizli zirvesinde * ilk kadehi yeni evli mutlu çiftimiz için kaldıracağımdır.
evliliklerini kutlar ömür boyu mutluluklar dilerim bu güzel çifte.
- kendisini kesik çayır oynarken görme şerefine nail oldum. bir an için korktum; eski bir müzisyen olarak ''abi iş bitti paramızı ne zaman alacaz?'' diye soracak diye. korktuğum başıma geldi...
ayrıca gelin bizleri kandırdı, pek cıvıl cıvıl böyle. bu gelinlikle, bu ayakkabılarla nasıl oynuyorsun saatlerce, ''ölecen kızım'' dedim, gelinliğin altından spor ayakkabılarını gösterdi, kandırıldık.
ayrıca damat şarkı söylemek üzere sahneye çıktığında dikkat ettim de; ''attila ilhan şiirlerinin bestelenmişlerini okurken hala detone oluyor, aralıkları çalışması lazım, üniversiteden öğrencileri vardı onların önünde rencide etmeyim dedim, buradan ediyorum.
|