tanrimbenibastanyarat 

adana çık aradan

1. bir kadın varmış. bir adamla tanışmış. bunlar muhabbeti ilerletmiş, adam kadının evine gitmiş. adam soyunmuş. kadın ne demiş? "tanrım onu baştan yarat!"

hayır, bu hikayedeki adam o değil. o bir mutluluk abidesi * *. burdan sonrasını bir yıllık yazısı kıvamında yazıcam, kusura bakmayın.

bir sabah, sabah dediysem, sabahın körü yani. arıyorum kendisini, "tbby*, nerdesin, acil gel.". yolundan dönmüştün be. oturmuştuk bakırköy'de bi yerde, kahve mi ne içmiştik. sonra bi gün, gitmiştik neragatsi'ye, sırf pahalı diye suyla soda istemiştik. ordaki deftere de "eleman aranıyor" ilanı verip bi msn adresi yazmıştık, kimse de eklemedi o adresi. lan bu harbi yıllık yazısı kıvamına geliyo, anı manı yazmıyorum.

şitatör, sen benim en iyi arkadaşlarımdan biri oldun. umarım hayatın boyunca.. (tamam lan şaka)

mailini görünce oluşan tebessüm. elma suyu. heyy. kıvırcık saçlar. penguen. la minör. ceviz, acı biber. hong kong. 1 ytl'ye alınan bir tişört-ki hala sapasağlam-. bedava mesajlar. bunları toplasan bi sen etmez, harbi diyorum bak (nası bağladım ama). son olarak bi şarkı "and i said heyy, get out of my wayy.."
    (chikusho, 02.05.2007 21:47 ~ 21:48)

2. çaylaklıktan anlının akıyla çıkan ve tekrardan aramıza katılan gözümün nuru.
    (bkz: sabreden derviş muradına ermiş)
    (fihimafih, 22.09.2007 22:29)