|
|
- dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş. ayrıyeten inde deus abest demek istedim kendisine.
(ayqch, 04.01.2007 21:35 ~ 21:37)
- (bkz: ben kimleyim)
- fakültedaş, şans eseri şu ortama gelmesine bir katkımın olduğunu ve hayırlara vesile olduğumu birkaç gün önce bana büyük bir neşe içerisinde aktarmış artistik patinaj sever bir insan. dediğim gibi sayesinde aslında ben de biraz sevindim; hem bir işlere yaramanın verdiği haz, hem de şu fazla tanıdığım kişi olmayan itü sözlük aleminde bir tanıdığın olmasının sevinci.
evgeni plushenko rulez!*
- 3. yaş zirvesinde karşılaştığımız çektiğim fotoğraflardan sonra bana 'sen gel zirvelerde hep fotoğraf çek' diyen sevgi pıtırcığı. ayrıca geceyi erken tarketmiştir. acaba balkabağına dönüşmemek için mi erkenden terketti geceyi? merak etmekteyim?**
- (bkz: @1330127) girisiyle tebessüm eşliğinde balkan havasını teneffüs etmemi sağlayan, hemşehri olmasada ülkedaş kişisi.
- an itibariyle sevilmeyen eseri olmayan yazardır. yanlış mı bakıyorum diye gözlerimi ovuşturdum ama hayır. alkışlıyorum. kıskanıyorum ve "nerde o eski seri eksi oy veren ibneler" diyorum. dersler almam gerekiyor sanırım
(bkz: ben nasıl büyük adam olucam)
- her sabah uyandığımda söylediğim söz. ayrıca muhteşem yazıların yazarı. beğenerek okuyorum.
- yazdıklarıyla güldürmeyi de düşündürmeyi de becerebilen, düşüncelerini içten, akıcı ve çok da güzel bir dille ifade eden; bulunduğu ortamların neşe kaynağı olduğunu tahmin ettiğim sözlük emektarı güzel arı.
- kendisini superman sanan bir insan. biraz da ağustos böceği olma hali de var tabi. yazın sadece yattıktan sonra şimdi staj, okul, kurs belki +1 kurs dörtgeni etrafında kendini harap ediyor. ama allah belasını verecek bir gün. bekliyorum sabırla. hayır, "kime çekti bilmem ki, bir şeyi de normal değil bu çocuğun."
- son zamanlarda rastladığım en güzel kullanıcı adına sahip yazar. şuursuzluğu her zaman takdir etmişimdir.
|