açıkçası ben takdir ediyorum. adam tanrı'yla derdi olduğu için mahkemeye vermemiş zaten; dikkat çeksin, protesto ettiği şeyi herkes duysun diye bunu yapmış. (allah'ım neleri açıklamak zorunda kalıyorum böyle!) 'hadi bakalım tanrı'm, el mi yaman bey mi yaman? öde bakalım tazminatımı!' deyip nanik yapacağını falan da hiç sanmıyorum zira.
“anayasa, mahkemelerin kapıları açık olmalıdır. davaları engelleyemezsiniz. isteyen istediği kişiyi dava edebilir. tanrı dahil” diyor adam, doğru da söylüyor. düşünsenize bugün açtığınız davalara saçma diye etiket yapıştırılması demek yargıda özgürlüğünüzün
* kısıtlanması değil de nedir? hem sonra, böyle basit şeylerle başlayıp saçmalığın
* içeriği genişletilir. önce saçma davalara bakılmaz, sonra başka içerikli davalara.
türkiye'de bir dava için hakime düşen süre 2dk dan az zamana düşmüş, biraz önce öğrendim. amerika'da da bizdeki gibi bu süre azalmaktaymış. evet, belki öncelik verilebilir önemli davalara,
saçma davalar uzun süre bekletilebilir, ama açılamaz gibi bir durum kabul edilemez kanımca diyerek bu adamı destekliyorum burdan.