|
|
- led zeppelin'in tadından yenmeyen parçalarından biridir. daha çok gitarın ve sözlerin öne çıktığı parçadır.
(spitfire, 10.01.2005 22:36 ~ 12.07.2006 01:32)
- dinlenirken bazı bazı aerosmith tadı veren güzel bir şarkı.
- measuring a summer's day,
i only finds it slips away to grey,
the hours, they bring me pain.
tangerine, tangerine,
living reflection from a dream;
i was her love, she was my queen,
and now a thousand years between.
thinking how it used to be,
does she still remember times like these
to think of us again?
and i do.
- led zeppelin kalitesini tek başına bile kanıtlamaya yetebilecek bir şarkıdır, hayran olunasıdır.
arkasından since i ve been loving you dinlenilirse aşık olmak istenebilir.(ya moor, 27.06.2006 13:13 ~ 19.10.2006 11:16)
- tangerine bu şarkıda bir uyuşturucu çeşidi anlamında kullanılmıştır. hüzünlü melodisiyle insanı kendinden geçiren başka bir led zeppelin şaheseridir. folk müziğin etkisi bolca hissedilen gizemli albüm led zeppelin iii'ün yedinci parçasıdır. ayrıca ingilizce mandalina demektir.
- genel anlamda turunçgillerden yapılan şurup tadındaki içecektir.tangerine suyu(lime, portakal, greyfurt) ve herbal tea karışımına buz eklenip, blenderla karıştırılmasıyla oluşturulan starbucks içeceğidir ayrıca.
- sözlükte tori amos denilince aklıma gelecek iki yazardan biri olmayı başarmış, üçüncü nesile dahil olan yazarımız. 22 temmuz itibari ile eldeki tüm tori amos albümlerini dinletmeyi başarmıştır.
- tori amos girilerini ilgiyle takip ettiğim bir yazar..
- ing. mandalina
- hakkımdaki ilk giriyi girmiş,beni mutlu etmiş 3.nesil yazar.tek ortak noktamız ikimizinde 3.nesil olması değilmiş.bugün bunu öğrendim.
- tori amos hayranı üçüncü nesil yazar.kesinlikle biliyoruzki haftanın atraktiflerinde gereken yeri alacaktır.
(bkz: itü sözlüğün hastasıyım copy paste in ustasıyım)
-iş bu giri yazılan şarkı sözlerinin silinmesiyle geçerliliğini kaybetmiştir.(bettyboop, 16.08.2006 19:25 ~ 17.08.2006 20:02)
- (bkz: tangerine dream)
(skuba, 25.10.2006 11:12)
- yaklaşık son 4 yılımın en popüler kişisi. dünyanın saçı ve boyu en uzun insanı. topuksuz 3 metre boyu var, postişsiz 9 metre saçı var.
bir benzeri için;
(bkz: http://www.tk421.net/...)
- geç de olsa burda da buluştuğum arkadaşım.ortaklaşa olarak birbirimizin müzik zevklerine müdahale ettiğimiz ve bundan hoşnut kalabileceğim tek insan.tori'nin * kankası.karasızlıklar yaşasa da üstesinden gelir umarım.her konu hakkında konuşabildiğim ve zannediyorum ki çoğu insanın böyle düşündüğü dolu insan.ayrıca çok iyi bir kuzeni varmış bana öyle dedi.ilk girimi yazdı.. ee nolmuş normal zaten onun yazması gerekiyordu.ayrıca o butterflies dedikçe aklıma gelen 2. kişi.
- eternal sunshine of the spotless mind sayesinde bazı şirin literatürlere giren sevgiliye hitap şekillerinden biri.
(bkz: balım)
- ubuntu için bir ikon teması.
(bkz: http://packages.ubuntu.com/...)
- led zeppelin iii albümünde bulunan harika parça. gallows pole ardından gelir bu şarkı ve başındaki akustik ritimlerle alır sizi başka yerlere götürür. led zeppelin'nin diğer parçalarına oranla daha az bilinen harika bir şarkıdır (the rover gibi).
- (bkz: clementine kruczynski)
|