tanga giyiyor mu acaba diyip gözlerini hiç çekinmeden bayanların bir yerlerine odaklayan bazı erkeklerin (artık bu konuda ihtisas yapacaklar) gözlemleri sonucu ortaya çıkan önerme.
ayrıca altlarında mini etek, bileğe kadar yüksek topuklu çizme, göbeği açıkta bırakan dar kıyafetler** görebilmenin de mümkün olduğu dindar insanlardır.
başörtüsüyle dini vecibelerini yerine getirdiğini düşünerek vicdanını rahatlatan aynı zamanda bu örttüğü alanı başka yerlerden açarak dişisel içdügülerini tatmin eden homosapienslerin bir alt türü. ayrıca;
(bkz: latex giyen çarşaflılar)
bi çok insanca son derece seksi olarak sivri burun, sivri topuk çizme giyen; ortalama bir türk kadının düğünde yaptığı kadar makyajla sokağa çıkanlar gibi saçmalayan insanlar..
tam götüne bakmalık hatunlar.
"türban takmamın sebebi 'erkeklerin dikkatini çekmemek' o yüzden saçımı kapatırım, ama tangamın gözükmesinde bir sakınca görmüyorum" felsefesiyle yaşayan pipisiz insanlardır.
bir de beyaz dar etek modaları var, ben bile dönüp dönüp kıçlarına bakıyorum
maşallah
şimdi bu konuda şöyle bir şey vardır.kadın başını kapatabilir gayet de normaldir.inanıyodur; ancak bu kişiler başında başörtüsü varken üstünde tangası belli olanlardan bahsediyorlarsa onlar zaten başını neden kapattığı tartışılabilecek olan kişiler arasına girer.lakin kadının başı kapalı ve tanga giydiği sadece tahmin yolu ile bulunmuşsa tesettürünün içinde ne giydiği kimseyi alakadar etmez.sonuçta o dini vecibelerini gerektiği gibi yerine getirdikten sonra içine ister tanga giyer ister hiçbişey giymez.
tanga da bir iç çamaşırı türü olduğuna göre giymeleri anormal olmayan insanlar.tanganın edepsiz insan çamaşırı gibi görülmesi de garip doğrusu. kıyafetimden külodumun belli olmasını istemiyorsam tanga giyerim.neden yadırgansın ki? ayrıca tangayı tek başına giymediklerine göre kıyafetin altında popo uzvunu açıkta bırakıyosa kime ne?