belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · ezel
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · uludağ sözlük
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · avrupa insan hakları mahkemesi
  9. · sevgiliyi taksici görmek

tamek plus kan portakalı nar içeceği  

1. adından da anlaşıldığı gibi kan portakalı ve nar suyunun karışımı olan leziz içecek. sek içilebileceği gibi muhtelif vodkalarla da denendiğinde başarılı sonuçlar veriyor. sıcaklığın zaten bastırdığı bugünlerde kurtarıcı olabilecek türden bir meşrubat. soğuk içiniz.
    (dünyayı kurtaran adam, 29.06.2008 15:40 ~ 15:40)
  2. her ne kadar reklam olsa da olsun anasını satıyım.
    dünyanın gördüğü en iyi meşrubatlardan birine karşı alenen saygısızlık yapılıyor çünkü.
    bakkala gidip abi bana bir tane tamek plus kan portakalı nar içeceği getir diyorum.adam bana "kardeşim kalmadı,2 gün sonra toptancı getirecek" diyor.

almadın hiç di mi ibne bakkal?almadın de mi lan?yaptın de mi bu saygısızlığı böyle bi nimete?utandın de mi ulan ben sorunca da?ha?

hem portakal hem de nar tadının alınabildiği tek içecek o ,portakalı baskın olsa da.yani adeta bir türk mucizesi gibi bişey.
    burdan bütün bakkallara sesleniyorum:
    o meyve suyu gelecek arkadaşım.gelecek lan!!raflarınızın en güzel,en görünür,en albenili noktalarında duracak.her gelen müşteriye bu ürünü tanıtacak,istemeyene zorla satacaksınız!!
    (nealırsanbimilyon, 29.06.2008 16:51 ~ 16:51)
  3. buzdolabında "tamek plus ananas-portakal" ile yanyana durması gereken, yaz günlerinin favori içeceği.
    (luto, 11.06.2009 01:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil