|
|
- tam 120 saniye
(tikac, 15.09.2004 18:25)
- 2004 güz itü kayıt şenliklerinin kapladığı zaman dilimi.
- aşağı yukarı, yukarı aşağı
tam iki dakika
- reklam müziğinin,
"biz arkadaşız (zort zort zart zart)
biz başarılıyız (zort zort zart zart)
dişe dokunur işi beraberce yaparız "
kısmındaki, (zort zort zart zart)'lı melodik bölüme gıcık olurdum.sanırım medeli marka bir orgdan çıkan trombon tonu idi.ayrıca "dişe dokunur işi beraberce yaparız?" nedir? allah belasını versin...
- reklamında her nakarat arasında kafasını ekrana sokup sokup çıkaran havuçvari bir çocuk vardır
(mavio, 11.04.2006 14:36)
- reklamdaki turunç oğlan fethi kantarcı dır. şafak söker, çadirların içinde lambalar yanar ve izci çocuklar halka oluşturup etrafinda koşuştururlar. neden bilmem, bayılırdım bu reklama. keşke yine verseler.
- diş fırçalama ile ilgili reklamların en akılda kalıcı sloganıydı. birçok kişinin diş fırçalama alışkanlığına katkısı olduğu düşünülmektedir.
- sabahları erken kalkıp susam sokağını izledikten hemen sonra verilirdi bu reklam. o saflıkla gider tam iki dakika sürsün diye ağır ağır fırçalardım dişimi.
- al macunuu
sür fırçayaaa
fırçalaaa
-tam iki dakika
diye şarkısı olan çogzel bi reklam filmiydi. (sosyal bir reklam dersek daha doğru olur gerçi, diş fırçalamanın reklamını yapıyodu sonuçta) her tam iki dakika kısmında elinde saatle çilli kızıl saçlı bir erkek çıkardı ekranın sağ köşesinden. ama en güzel kısmı yemyeşil bir ağacın arasında saksafon çalan bi adamın çıktığı kısmıydı.
|