belki ilginizi çeker
  1. · taksim deki burger king in tuvaleti
  2. · taksim burger king in tuvaletleri
  3. · patatesi elle yemek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · 100 opera
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · yılmaz özdil
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · zongul ducks
  8. · kablo tv arıza
  9. · taekwondo

taksimdeki burger kingin tuvaleti  

1. erkeklerin içinde, lavaboya ya da ameliyat masasına çöğdürüyormuş gibi bir his bırakan metal aksamlı garip tuvalettir.
    (bağlaçolanki, 30.06.2009 22:33)
  2. erkekler için sadece pisuvarımsı metal levhalar bulunduran tuvalet.
    (cumbabumba, 30.06.2009 22:36)
  3. muhtemelen taksim meydanı'nın en işlek umumi tuvaletine dönüştükleri için böyle bir değişim geçirmiş tuvallettir. en son kapalı tuvalet yoktu ve pisuvar değil işeme duvarına sahipti. bu durum da bir çok çişi gelen türk gencini başka tuvaletlere yönlendirdi haliyle.
    (maybesomeday, 30.06.2009 22:36)
  4. tuvalet demeye bin şahit ister. erkek wc si için söylüyorum. pisuvar desen değil, alaturka desen değil, alafranga desen değil. metalden kova koymuşlar resmen onun içine işiyosun.
    (shhlackk, 30.06.2009 22:39 ~ 22:40)
  5. (bkz: taksim'deki burger king'in tuvaleti)
    (jugador, 30.06.2009 22:44)
  6. (bkz: yalak)
    (merdaneli çamaşır makinesi, 30.06.2009 22:48)
  7. adamlar dükkanı kapatmaya karar verse türk gençliğinin tuvalet alışkanlığında değişmeye neden olacak tuvalettir.
    (sageeth, 30.06.2009 22:54)
  8. bende unutulmaz bir anısı bulunan tuvalettir kendisi. bir zamanlar mate çayı diye bir şey vardı ve çok da modaydı, yok efendim yaz öncesi toksinleri atmak fazlalıklardan kurtulmak için idealmiş de bilmem ne.. yurdum genç kızı olarak hemen gaza gelip aldık tabii iki arkadaş, böyle 3-4 çeşit ottan birer tutam atıyorsun bir de mate i ekliyorsun demleyip içiyorsun filan. ben sivri zeka da bu çayı her gün aksatmadan içicem diye taksimde arkadaşlarla buluşucağımız bir gün kayışdağından taksime tam 2 saat giden 256 numaralı otobüse binmeden önce 1.5 litrelik çayımı içtim. içmez olaydım dediğim anlar otobüsün henüz ataşehir sınırlarından çıktığı dakikalara tekabül ediyordu. neyse dişimi sıka sıka taksime ulaştım, pimpirikli ötesi bir insan olmama rağmen elimde başka bir seçeneğim olmadığı için taksim meydanından sıkı bir depar atıp burger king in merdivenlerini tırmandım ve malum tuvaletin kapısından daldım. içerisi tabii ki tıklım tıkış, benim o an ne insanları ne de hijyeni düşünücek halim var. kabine girer girmez çantamı kapıdaki askıya astım ve altıma yapmak üzere olmama rağmen klozete peçete sermeye çalıştım, bir yanda da kotumu açmaya çabalıyorum. tam o esnada o demir kapıdan kütttt,çattt gibi sesler geldi, arkamı dönmemle imkansız gibi görünen ama gerçekleşmiş olan şeye bakakaldım. çantam nasıl olduysa o asılı oldugu yerden başaşağı düşmüştü ve kendisini fermuar yerine küçücük bir çıtçıt tuttuğu için de açık olan yerden iki cep telefonum fırlayıp kapının altından dışarı çıkmışlardı.ben tabii o çaresizlikle açık düğmelerime peçete serili klozete elimdeki ve ağzımda tuttuğum yedek peçetelere aldırmaksızın kapıyı bir lady edası ile açıp hiç bir şey olmamış gibi, bana bakan 10 çift göze aldırmadan dışarı fırlayan iki telefonumu alıp içeri girdim. (bu noktada hala çişimi tutuyor oluşum ayrı bir efsane tabii) o telefonları peçetelere sarıp çantama yerleştirdim ve mutlu son.*
    (zsa zsa zsu, 30.06.2009 23:06)
  9. çok kere kapalı olduğunu gördüğüm tuvalet. artık suistimal edilmesinden mi yoksa hakkatten hijyen manyağı yönetimin zırt-pırt temizlik yaptırmasından mı bilemiyorum. sıraselviler bambi'yi alternatif gösterebilirim. hem gayet kabini mevcut, lakin kimseye çaktırmadan alt kata inmesi biraz beceri istiyor. yok lan en iyisi bereket'e çıkın. yukarda arkadaşım var diyerek tuvalete uzayabilirsiniz. burası da meydana yakın hem.
    (cuore sportivo, 30.06.2009 23:33)
  10. bu tuvaletteki pisuvar niyetine konulmuş edevatın imal edildiği malzeme herhangi bir fastfood lokantasındaki mutfak araçlarının imal edildiği tenekemsi o metal malzemeyle çok benzer yahut aynıdır. o yüzden ne zaman bu tuvalete işesem düşünürüm, acaba eskiden patates kızarttıkları şey bu muydu diye...
    (comelen adam, 18.10.2009 17:28)
  11. görülen ihtiyacın duvara veya köprü altına işemekten farksız olduğu hissini uyandıran ender tuvaletlerdendir. yanındakininkini de görebiliyorsun sınavda başkasına bakarak kopya çeken öğrenci edasıyla gözlerini çevirirsen!
    (lapatos piços, 18.10.2009 17:31)
  12. hayatımda gördüğüm en işlek tuvalet.
    (insanmiyim, 18.10.2009 17:33)
  13. icerde kimyasa deneyler yapildigi hissi veren tuvalet. tek nefesle girip cikmak sarttir, yoksa allah muhafaza oksijen yetmezliginden gidiverirsiniz.
    (6ustu6alti6, 18.10.2009 17:34)
  14. ücretli olması halinde, sahiplerine fast food işinden daha çok para kazandıracak yerdir.
    ayrıca günlük olarak burger king müşterisinden bir hayli fazla insan uğradığını düşünüyorum evet. kapıya bir eleman diksen, bir lira bir lira köşeyi dönersin.
    (in trance we trust, 18.10.2009 17:35)
  15. bayanlar için olan kısmı çok küçüktür. bir ankaralı olarak istanbul'a yaptığım kısa ziyaretimde hayatımı kurtaran tuvalettir fakat ne yazık ki bu küçük, pis ve yetersiz olmasına engel teşkil etmemekte.
    (zeynepp, 18.10.2009 17:42)
  16. insanların hayvan yerine konulduğu yer, o ne öle yalak gibi ama; nevizede de it gibi içtikten sonra o noktada insanın çişi gelince pek bi işe yarıyo, o yüzden laf yok.belki de uyanık burger king yönetimi de bunun farkında, o yüzden de tuvaletler böyle, bu da olabilir.
    (kapıcı çöpçü hurdacı, 18.10.2009 18:01)
  17. dün gece görüp şok olduğum yer. o nedir amına koyim öyle? ahır gibi lan içerde 35 kişi var 4 ü işemekte 31 kişi de onların çükü seyretmekte.
    seyreyleyip yandım amına koyim.
    (bahti, 18.10.2009 18:05)
  18. (bkz: taksim burger king in tuvaletleri)
    (bkz: nasıl giderim)
    (süpersonikorjindeli, 18.10.2009 18:06)
  19. beyoğlu'nda köpek gibi ucuz bira içip eve dönerken, insanların işemesi gereken taksim'in resmi umumi tuvaletidir..
    (hocacevval, 18.10.2009 18:14)
  20. kendimi bir kasapta yahut mezbahada etin suyunu sıktığımı* zannettirip iç bayıltan üre kokusu ile dolmuş taşmış meşhur fast food zincirinin tuvalet diye adlandırıldığı yeri.
    (waterda, 18.10.2009 18:48)
  21. hakkında bu kadar çok giri girilince öldü sandığım tuvalettir
    (nommo, 18.10.2009 19:15)
  22. bugüne kadar türkiye nüfusunun 10da 1inin sıçmış olduğu tuvalet olsa gerek.
    (üniversite terk, 18.10.2009 19:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil