taksimde taciz 

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. atv haber'in nedense en ince ayrıntısına kadar yayınladığı iğrenç ötesi olay
    (lethe, 01.01.2005 21:36)

2. (bkz: taksimde sallandırmak)
    (hell guardian, 01.01.2005 22:35)
  3. atv'nin en ince ayrıntısına kadar didiklediği hayvanlık.
    (aqua, 03.01.2005 00:01)
  4. utanç kaynağı.
    (ufkabakan81, 03.01.2005 00:05)
  5. her türlü küfürü hak eden lavuklar sürüsünün, beyinleri kafalarının içinde değil sklerinin ucunda olan maymunların yaptığı magandalık. bu lavukları müslüman(!) ve delikanlı(!) kimlikleri ile değil "lavuk" kimlikleri ile tanımlamaya özen gösterilmelidir.
    (atlantis, 03.01.2005 01:23 ~ 18.01.2005 20:42)
  6. akılları sadece tek şeye çalışan insan görünümlü yaratıkların mide bulandıran ve hepsini tek tek öldürme hissi yaratan iğrenç olay
    (dainty, 03.01.2005 18:51)
  7. (bkz: taksimde haciz)
    (kornish, 03.01.2005 18:52)
  8. bu kişiler önce taciz ederler.eğer haberi tam olarak seyrettiyseniz aynı kişiler taciz olayından sonra bir barın önüne gelip barda eğlenen genç kızlara "aç aç aç" diyerek tempo tutup,akabinde bozkurt işaretleri eşliğinde onuncu yıl marşını okuyorlardı..nice genç yaratmışız on yılda,alnımız açık,zikimiz turist kızların kıçında..
    (close2death, 08.01.2005 10:43)
  9. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (stocky2001, 08.01.2005 10:45)
  10. her yıl başında taksimde böylesine rezaletin yaşandığını biliyoruz.ancak;bu taciz olayı tüm dehşetiyle kameralara takıldığından basında patladı bu rezalet.seyrederken küfür ettiğim ayıbımız.turistti sanırım tacize uğrayanlar,bizim aylılar da zevkten suratları şekilden şekile giriyordu.allaha havale ediyorum hepsini, allah akıl fikir versin. bu tacizci sapık insanlara.
    (yalnızlık senfonisi, 08.01.2005 19:16 ~ 19:17)
  11. artık yılbaşı geceleri taksim'de gelenek haline gelmeye başlayan olay.

televizyon kanalları yılbaşını takip eden 2 hafta boyunca bu görüntüleri ana haber bültenlerinde 30x zoom yaparak halka gösterirler. "buyrun bakın herkes çok rahat yapıyor gelin siz de yapın" gibisinden. sonra olayı alkole bağlarlar. "alkolü fazla kaçıran gençler", "olaylar geliştiğinde alkol limitleri çoktan aşılmıştı" gibisinden...

yılbaşında ben de eşek gibi içtim. ama kimseyi taciz etmedim...
    bu insanlar ahlaksız,
    acaba ahlaksız olmalarının kaynağı alkol mü? yoksa hiç almadıkları eğitim mi? terbiye mi? edep mi?
    (neverland, 03.01.2006 00:12)
  12. her yılbaşında geleneksel olarak taksim de kutlanan abaza bayramı
    (hillside, 01.01.2007 18:41)
  13. (bkz: abaza direniş örgütü)
    (lucretia, 01.01.2007 18:43)
  14. ***film fragmanlarında konuşan tok sesli adam tonlamasıyla***

"the taciz of taxim 3"

a liseli serap production

nothing like you have ever experienced

in major meydans* every* winter
    (mavio, 01.01.2007 18:52 ~ 20:41)
  15. kimsenin hiç bir şekilde yapmaması gereken olay. ancak yurdum abazanı bunu anlamaz. birinci, ikinci, üçüncü kişi yapmaz, gelir dördüncüsü yapar. son olan olayda gene abazanlar baş roldeydi, zaten yayınlanan videoda da tipi kayık oldukları da belli. ancak taciz kurbanının mini etekle otobüs durağı üstüne çıkması da diğer bir yanlış. tamam kendine güveniyorsan mini etek giyi, kimse sana birşey demez. ancak o etekle adam gibi bir yerde dur, öyle otobüs durağı tepelerine filan çıkmayı da isteme. şahsen hatun olsaydım, öyle bir eteği yılbaşında giymezdim. giysem bile öyle yurdum abazanları arasına girip konseri izlemez ve otobüs durağı tepesine de çıkmak istemezdim.

http://www.sonsayfa.com/...
    (jamesdean, 01.01.2007 20:38)
  16. taksimde yılbaşı kutlamalarının yasaklanmasını acilen gerektiren durum
    (makedamnsure, 01.01.2007 21:01)
  17. istanbul'da uzun süredir yaşayan bir hatunun; tacizin derecesine, içinde bulunduğu ruh hali, günün saati, yanındaki kişi(onun kaç tane veya kimler olduğu) ve yaş dönemine(15-20, 20-25, 30-35 gibi) göre; kafasından farklı değerler ve birimlemelerle yaptığı, neredeyse refleks hızında gelişen "otomatik" bir hesaplama sonucunda, değişik tepkiler verebileceği; çok aşina olduğu bir durumdur. yaş dönemi arttıkça tecrübe de gelişir. kararlar daha doğru ve seri alınmaya başlanır. tacizin ivmesini artırabilcek, onu üst levellara taşıyacak türdeki hatalar azaltılır. önüne geçilemeyeceği kabullenilir. bakış ve duruş değiştirilir; belli yerlerde belli saat ve tarih, durumlarda bulunuş iptal edilir. maaleseftir.
    (creme brulee, 01.01.2007 21:04)
  18. atılan havai fişkler gibi artık bir yılbaşı klasiğidir. taksim'deki ücretsiz konser ve eğlenceler sadece müzik dinleyip dans edip arkadaşlarıyla bir arada olmak steyenlerin yanısıra cepçiler ve fortçular da gelmktedir. kapısı yok ki buranın başına dikilesin. hani yöntemi de yok ki sen geç sen kal diyebilesin. zaten çözümü de bu değil ki.
    (azwepsa, 01.01.2007 21:50)
  19. bir yılbaşı klasiği haline gelmiş rezil durum
    (mellanko, 03.01.2007 20:30)
  20. (bkz: yeni yıla taciz ederek girmek)
    (ocimen, 04.01.2007 00:34)
  21. erkekliği delikanlılığı bırakın, insanlıktan nasibini alamamışları yaptıkları, ülkenin nerelerde ne hallerde olduğunu kardeşimizle, annemizle yolda yürürken sağımızdan solumuzdan kimlerin daha doğrusu nelerin geçtiğinin farkına varmamız açısından yeni bir acı kanıttır. insanın katil olası geliyor..
    (deulu, 04.01.2007 00:48)
  22. şaşırılmasına şaşırdığım bir durumdur. zira bu ülkede yeni yeni aşılmaya başlanmış olsa da cinsellik ve cinselliğini yaşamak tabudur,ayıptır,günahtır. bu şekilde en doğal içgüdülerini yıllar boyu hatta çoğu zaman ömür boyu bastırmak zorunda kalan,gerekli ve yeterli eğitim verilememiş(almamış değil) kişiler alkolün de etkisiyle doğalarını yaşamaya çalışmaktadırlar. insanın irade sahibi bir varlık olduğu içgüdülerini bu şekilde ortaya koyamayacağı, karşısındaki kişiye saygı duyması gerektiği ve hatta yaptığının yanlış olduğu bile bu insanlara öğretilmemiştir. kimsenin kızmaması oturup uzun uzun lan bizde niye böyle oluyo diye düşünmesi gereken hadisedir.
    tabi sayılan unsurların dışında kalıp sadece damızlık boğa olarak yaşamını sürdüren bazısına bulunabilecek bir çözüm yoktur. üstünde düşünmeye de gerek yoktur. (bkz: gereken yapılır)
    (kedikara, 04.01.2007 00:48)
  23. serenity filmindeki yağmacilara benzeyen bir ırkın her sene gerçekleştirdiği eylem
    (follow the blind, 04.01.2007 01:03)
  24. basının olacakları önceden biliyomuş gibi tacize uğrayan kadının görüntülerini 1 dakika önceden çekmeye başlamış olduğu ve bu sebepten dolayı kıllanmama neden olan olay..
    (shotcrete, 04.01.2007 01:03)
  25. liseli serapı izleyip 31 çeken insanların fırsatını bulduğunda yapabileceklerini gösteren hareketlerdir. insanı insanlığından utandırır. toplu halde adam gibi eğlenebilecek kadar gelişmediğimizi de yüzümüze çarpar.

bazı arkadaşlar çeşitli ayrıntılardan dolayı 'acaba basın bunu düzmece olarak mı yaptı?' diye sormuşlar. bizim basından beklencek bir hareket olabilmesine rağmen, kalabalık ortamlarda, sokaklarda kız arkadaşlarımızın başına gelenleri bildiğimize göre düzmece ya da gerçek olması bence çok şey değiştirmez. sonuçta kız arkadaşlarımız kalabalık ortama girmekten çekiniyolarsa, sokakta yalnız yürüyemiyolarsa, sokakta ağza alınmayacak sözlerle karşılaşıyorsa yanlış olan birşeyler vardır.
    (sarnar, 04.01.2007 01:29 ~ 15.03.2007 17:40)
 sayfa  / 4