beşiktaş tarafından taksim'e çıkacaklar için özellikle akşam trafiğine otobüsle yakalanmak istemeyenler için güzel bir alternatif olmuş, bunun yanında kadıköy, üsküdar gibi yerlerle bağlantısının sağlanması sonrası büyük kolaylıklar sağlamış güzelliktir. yani işin özü metro'nun maslak durağı açıldığında bir itü öğrencisi üsküdar'dan falan süper bir şekilde okuluna gidip gelebilecektir.
neyse aslında değinmek istediğim bu değil, asıl diyeceğim; ben bu hattı kullandığım zaman paramın karşılığını aldığımı hissetmiyorum arkadaşım. artık 110 saniye mi, başka bir zaman mı bilmiyorum ama, açıkçası binmemle inmem bir oluyor, diğer ulaşım araçlarında o kadar alışmışım ki saatler geçirmeye, bu bu kadar kısa sürede çıkınca kandırıldığımı hissediyorum, söyle birkaç tur atsın yer altında istiyorum. yani işin özü bu kısa sürede bir yere varma olayına insanımız biraz zor alışacak...
son bir not: bazen o kadar sessiz oluyor ki içine bindiğinizde, iki laf edemiyorsunuz, en öndeki konuşmanız arkadan rahat rahat duyuluyor, açıkçası giderken çalışan klimanın sırf bu durumu bozmak için çalıştığına inanıyorum, çalıştımı öyle bir ses çıkarıyor ki sanki zaman makinası a.k. taksim'den eski tünel aracının içinden çıkıcaz sanıyorum. "
marty akı kapasitörü çalışıyor mu?"