her yönüyle geceyi kurtarabileceğiniz bir mekan olarak viktor levi şarap evi dikkate alınabilir..ağızda tat bırakıp cepte tuz bırakmayan türden bir mekandır. şaraplarını kendileri üretirler ki iyide dinlenmiş şarapları vardır. bir-iki şişe kırmızı papazkarası yanında yerli bir peynir tabağı söylersiniz akabinde uzaktan ağır ağır bi rum müziği duyabilirsiniz. tuz benim için önemli değil önemli olan şekeridir derseniz ikiyüz dolara kadar şarapta bulabilirsiniz. yüz yaşını doldurmuş bir mekandır ve geçen süre içerisinde kendine özgü bir duruş kazanmıştır. servis yapan görevlinin nezaketi ve uslubu üzerine "ulan yanlış şarabımı söyledik acaba" diye düşünebileceğiniz nezih biryerdir lakin haftaiçi gidilmesi tavsiye edilir.
tarif et bana: galatasaray üniversitesinin karşı sokağından giriyorsun, ingiltere konsolosluğunun tam karşısında öylece duruyor
sap diye tabir edilen erkek gruplarının da içinde bulunabilme ihtimali olan mekanlardır.
erkek1 düşünce balonu: buraya kızla gelinir.
erkek2 düşünce balonu: kızla gelinir buraya.
erkek3 düşünce balonu: buraya kızla gelmek lazım.
erkek4 - abi hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz değil mi?
erkek5- evet abi ne zaman gelicez biz buraya kızla? böhüüüü....
kumbara mcdonalds sokağından içeri girince ilerde biraz.. çalışanlarının muhabbetleri candır, nargilesi çöptür, ama körili tavuğu ezer.. çalan fransız italyan ya da entrümantal etnik müzikler de cabasıdır.
ilişkinizin boyutuna ve tarzınıza göre çeşitli yerler vardır.
eğer biraz daha düzgün tiplerin takıldığı bir yer arıyorsanız ara cafe bunlardan biridir. limonlu bahçe gerçekten iyi bir mekandır ama biraz pahalıdır. bana göre biraz önemini kaybetmiş olsada fransız sokağıda hala sakin bir gece için iyidir. taksim de tünel tarafında asmalımescit te çok güzel mekanlar vardır.
onun dışında para konusunda sıkıntısı olmayanlar için 360, leb-i derya, nü pera da iyidir. gidilmelidir.
cihangir de hemen her yerde sevgilinizle rahat edeceğiniz de garantidir.
ama bunların hiç biri sevgilinizle kendi evinizde geçireceğiniz 3-5 saate eş değildir...
taksimde buluştun mu yavrucuğum manitanla. pek güzel, börgırın önünde tutup kolundan otobüts duraklarının oraya gidiyor, onu evine götürüyorsun. en yakın dia dan biradır, cipstir, etipuftur efendime söyliyim jelibondur ne varsa alıyor dilediğin müzik tarzı ve mekan anlayışınla evinde krallar gibi zaman geçiriyorsun. kafa rahat abi ohh, miss gibi şerefsizim.. en yakın diviksciden de baba bi film çaktın mı akşama kesin sevişirsiniz benden söylemesi.
yemişim kafesini de barınıda lan.. yaşlandım artık kafa götürmüyo.