bugünki rehin alma olayına sahne olmuş mekandır. ayrıntılı bilgi için;
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=149162
bir saat kadar önce yapılan operasyonda rehin alınmış 2 burger king çalışanı kurtarılmış ve eylemciler teslim olmuştur.
buluşma adresidir.
sahibinin kazandığı paraları nereye koyduğunu merak ettiğim mekan. herhalde türkiye'de en çok kazanan
burger king restoranı burasıdır.
yakında kasiyerlerinden gel vatandaş gel diye bağırmalarını bekledim yer. pazar yeri mübarek.
x kişisi (ben değilim) beleş tuvalet için taksim burger kinge girer, işini görür, tuvaletten çıkar. binayı terketmek üzere kapıya yönelmişken elemanlardan biriyle göz göze gelir, eleman gülümseyerek lafı koyar:
"bir gün yemek yemeye de bekleriz."
bu hikayeyi duyduğum günden beri benim için korku dolu bir mekandır kendisi.
*
erkek tuvaletindeki enteresan pisuvarlarıyla dikkat çeker.
istanbul'da en çok çiş yapılan mekandır kesinlikle, işemek için uzuuun kuyruklar oluşur.
(zelig, 11.02.2007 00:43)
taksim'de buluşacaklar için en başta burası gelir..
+ taksim'de buluşalım.
- nerede abi?
+burger'ın önüne gel..
geçen günlerde ısıtıcıları bozulan mekan. menü istedim, güzelce fişi kesip parayı aldılar. sonra da patateslerinin olmadığını, crispy chicken'in yanına tavuk burger verebileceklerini söylediler
*.
önünde buluşanlardan kesecekleri parayla içerde hiçbir şey satmalarına gerek kalmayacak mekan. ha ikisini beraber yürütürlerse bilemem, rekor kırarlar.
ideal bomba atılacak mekanlardan biri.bir bomba atılsa çok ses getirecek yerdir.
bugüne kadar çok işgal yaşamış mekan.
istanbula 2 sene öncesinde gittiğim ve sonradan keşke daha güzel bi yerde yeseymişim,sanki hergün istanbula geliyorum dediğim mekan.yanlış hatırlamıyorsam akm'ye baya bi yakındı.
iğrenç bi tuvalete sahip mekandır kendisi. etrafa yayılan kokudan mideniz bulanır. ayrıca kızlar tuvaletinin turist kaynamasından ötürüdür ki birleşmiş milletlerde hissedersiniz kendinizi.
müstakbel sevgilinin 'beni ne kadar bekler? ' başlıklı sınavının mekanıdır.
sevgili adayına mekana çağırılır minimum 45 dakika bekletilir. hala ordaysa sınavı geçmiştir.
(bkz:
tecrübeyle sabittir)
yazın balkonunda otururken, bir müddet sonra sanki çalışanlardan birisi gelip tekmeyi basıp iett duraklarına uçacağınızı düşünürsünüz. bu yüzden yedikten sonra pek yayılamaz, mna koim sizin deyip hemen ayrılasınız gelir.
eski arkadaşların en çok karşılaşıp birbirini bulduğu, hasret giderdiği,
facebook'tan sonra, en popüler mekan. yalnız, bi sorunu var. açılamıyor. büyüyemiyor.
facebook, insan yığını oldu, bunlar kaldı kıçı kırık bir dükkan önü ile.
(alik, 01.04.2008 23:44 ~ 23:44)
istanbul'un isimsiz ruhları buranın tuvaletinde kesişir. geceye bölünürler. kalpleri delik- deşik.
tuvalet kapılarında özellikle haftasonları,'şu an kullanım dışı''uyarıları yazan levha koyarlarki umumi tuvalete dönüşmesin.
umumi tuvalettir.
bir iddiaya göre, jigoloların buluşma mekanı.
çantayı asla sandalyenin arkasına asılmış bir şekilde bırakmamak gereken yerdir..aksi taktirde kişi çantasız,cüzdansız,mp3 çalarsız,telefonsuz ve kimliksiz kalarak,ayrıca bütün bir gününü karakolda ifade verip 50lilerden kalmış dandik bir güvenlik kamerası vasıtasıyla(ki kendisinin hiçbir şeyi net göstermemesi gibi gülünç bir durum da varmış ortada)hırsızların yakalanmasını umut ederek geçirebilir..
(bkz:
ben bugün bunu gördüm)
nevizade'de içilen içkilerin taksim meydanı'na yaklaşırken çiş halini almasıyla wc'sine uğranılan yer.
adresi çok karizmatiktir, istiklal caddesi no:1 beyoğlu/istanbul.