|
|
- öyle bir çağa denk geldik ki çocukluğumuz bilgisayarın nimetlerinden yararlanamadı, eziyetlerinden muzdarip oldu çok zaman.
komşunun çocuğunda amiga 64ler olmasa mutluyduk biz tahtadan uçaklarımızla. bisikletin fren telini -ki çelikten yapılmıştır- elimde helikopter pervanesi gibi sallayarak arı yuvasına koşturduğumu, tele çarpan arıların bir bir yere düştüğünü hatırlarım. bu imiş o günün en büyük eğlencesi.
nerden nereye...
büyüdük gibi oldu sanki. bacaklarımızda kıllar, yüzümüzden önce çıkmaya başladı. yine yaşanmamış bir çocukluğun intikamı için üniversitede yurttaki en büyük eğlencemiz yurt internet kafesinde counter strike oynamak oldu. yıllardır bilgisayara aşina, içli dışlı adamların yanında yine öteki dünyadan kopup gelmiş biri izlenimi yaratmakta gecikmedik tabi ki.
şimdi dönüp geriye baktığımda en hüzünlü anılarımızdan birinin "roger that" ile "taking fire need asistance" olması buruk değil mi?
iş bu giri yazar arkadaşa* ithaf olunur... iyi ki doğmuş burçdaşım. yengeç burcu olmanın hayatına ne kadar karmaşa, keder katacağından, detaycılığı nedeniyle ömrünün büyük güzelliklerinden yararlanma fırsatını çoğu kez kaçıracağından bihaber; "kimi sevsem ben aslında bir hayali sevmiştim" mottosuyla yaşayacak hep o.
- bir girimi favorilerine ekleyerek beni gözyaşlarına boğan nesildaşım.
hoş geldin güzel insan.
- teşekkür ettiğim yazar.
- müzik bilgisi ve bu müziğe olan yeteneği takdir edilmesi gereken kişilerden birisi. az rastlanılan bu alanda her zaman müzik bilgisine başvurmak gerekli. sözlukte uzun soluklu olmasını dilediğim kişilerden birisi.
- medieval total war 2'ye yaptıklarına baktım az önce. karnım ağrıyo gülmekten.
- hakkımda açtığı başlık ile güzel bir merhaba diyen nesildaş yazar arkadaşım.
|