belki ilginizi çeker
  1. · bilmiyorum ne olacak
  2. · penaltı vuruşunun yan ağlara gitmesi
  3. · populist entry girip şukela almak
  4. · fb
  5. · sözlüğün gerçek hayata yansımaları
  6. · sevgilinin çıplak resimlerini facebook a koymak
  7. · cimri
  8. · aynı anda 17 liseliyi hamile bırakmak
  9. · cool yazar
  10. · wondrous
gündem
  1. · alex hagi den daha iyidir
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · kemal kılıçdaroğlu
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · ezel
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · ghetto
  9. · haritacılar

takdire şayan bir esermiş  

1. beğeni kazanmış bir giriyi pozitif oylarken karşımızda beliren kutucukta yazan, giriyi nitelendiren bir cümle..

(bkz: bilmiyorum ne olacak)
    (bkz: oha falan oldum)
    (zeus, 09.12.2004 19:58 ~ 25.05.2005 22:38)
  2. seri artı veren cicilerin yakın ilişkide oldukları buton.
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 12.01.2006 21:45 ~ 21:54)
  3. üzerindeki gülen smiley ile şirinlik kazanan ama yine de ülkemin nadide insanları; (her tür yoruma sahip) sözlük ahalisi tarafından pek de rağbet görmeyen bir butondur..sosyal tespitte bulunmak istemiyorum ama bir şeyi dibine kadar, en sağlamından kötülemeyi (seri yollardan) çok iyi bilen ve öte yandan da "eehehehe :))" veya "güzel yazmışsın hocam, katılıyorum" tarzında mesaj ataraktan -ki o da bir yere kadar yeterlidir- beğenisini gün yüzüne çıkarttığı giriye bir tane bile pozitif oy vermeyerekten ödüllendirmeyen bir nesilin es geçtiği tuştur..sol baştan birincidir..

gereken yerde adil davranmak; güzeli düşünmeden ödüllendirmek, kötüyü de abartmadan uyarmak ve herşeyin hakettiği değeri vermek insana yakışır bir tutumdur..

* (bkz: oha falan oldum)
    dedicated to; "how i stopped worrying and love the takdire şayan bir esermiş butonu"
    (zeus, 30.05.2006 18:00 ~ 18:15)
  4. sembolü ":)" olan butondur.
    (saçmaladı yine bu, 09.03.2007 12:00)
  5. sözlük dışında gezinirken beğenilen bir köşe yazısı, haber yada yazının ardından aranılan buton.
    sözlük tarafından ele geçirildim galiba.
    (yeşil başlı gövel ördek, 26.12.2008 16:37)
  6. hayatın günlük literatürüne kafadan girmiş cümle, kullanımı bir o kadar keyifli bir o kadar sıcak şarap etkisi bırakan.kullanana karşı beslenilen hisler bakımından tanıdık ve tanış.
    (agustos, 26.12.2008 16:52)
  7. adamı fena halde gaza getiren buton. bazıları içinse sadece anlamsızca tıklanan buton.
    (nokturnal mania, 26.12.2008 17:20)
  8. sözlükte buna tıklamak oha falan olduma tıklamaktan daha kolaymış meğersem. yönetim sürekli artıların dolaştığı pozitif sözlük anlayşını mı belledi nedir analamadım
    (pelin87, 28.03.2009 00:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil