her taraftarın takımında beğenmediği ya da doyasıya nefret ettiği oyuncular muhakkak mevcut. yönetimin hangi akla hizmet takımda tuttuğu ve teknik kadronun nasıl bir ruh haliyle oynattığı konusunda insanı çıkmaza sürüklerler.
yanlış anlaşılmasın, çok ciddiyim; ben gökhan zan beşiktaş'tan ayrıldığı gün neredeyse zil takıp oynayacaktım. bu ayrılık bende son derece üst düzey bir sevinç yaratmıştır. keza bir çok beşiktaş taraftarında olduğu gibi. sizlerin de bu konudaki sitemlerinize öncülük etmesi için bir anket açıyorum ve size bakınızlar hazırladım;
tüh be. 33 dakika ile kaçırmışım. olsun iki kere gitmesi istenilmesi daha fantastik.
edit: 3. yazmışım. olsun 3 kere istenilmesi 3 kat daha fantastik.
yeniden edit: asıl fantastik olan ne biliyo musunuz? sabrinin bi ton seveni olması. anca bu kadar hızlı en sevilmeyenlere girebilirdi. hakkaten çok fantastik.
(bkz: fabio bilica). ha fenerliler sevinir tabi. bi' galatasaraylı olarak kalmasından yanayım. kalmalı değil mi? ne güzel atağa falan kalkıyor. oh mis.
fenerbahçe için kesinlikle ali bilgin.
adam en dandik maçta bile oynadığında bir iş beceremiyor. hep kendini göstereceğini bekledik, bir tuncay olur ümidiyle yaşadık ama daha fazla zorlamanın anlamı yok sanırım.