belki ilginizi çeker
  1. · takımdan ayrı çalışmak
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · yeşim salkım
  4. · prison brake
  5. · colin kazım richards
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · google
  9. · abdullah gül

takımdan ayrı düz koşu yapan futbolcu  

1. genellikle idman sırasında hafif sakatlık geçiren veya sakatlıktan yeni çıkmış oyuncudur, zaman zaman kampa sonradan katılan transferler de bu muameleyi görür... takımdan ayrı olarak düz küşu yapmak belki yanında bir iki kişi daha varsa çok koymayabilir ama aksi takdirde beden dersinde takımlara alınmayanlar gibi mahsun olunması kaçınılmazdır (herhalde)...
    (8844455, 28.12.2004 18:25 ~ 18:26)
  2. hiçbir işe yaramayan veya yaramak istemeyen sporcuların sık sık boş duruyo gibi görünmemek için yaptıkları eylem.
    (epakman, 28.12.2004 20:21)
  3. değişik bir bakış açısı şöyle olabilir.bu futbolcunun çok afedersiniz, taşaklara sert bir şut denk gelmiştir.maçın akşamına aleme gidecektir.ama anca takımdan ayrı düz koşu yapabilmektedir...
    (alkolik2000, 12.01.2007 03:22)
  4. muhtemelen teknik direktörden ayarı yemiş futbolcudur.cezasını çekmelidir.
    (tashicardi, 12.01.2007 03:26)
  5. yanına da mutlak bir tane antrenör veya kondüsyoner verilir.
    - beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında..........................sakatlıkları süren hede ve hödü antrenmanı, antrenör edi büdü eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaparak geçirdi.
    (tekmeleyen kuş, 12.01.2007 03:26)
  6. daha bir üst modeli için;
    takımdan ayrı havuzda çalışan futbolcudur ki,anelka bir ara sürekli bu gruba dahil olmuştur.hatta bir dönem sanki fenerbahçe su topu takımı için transfer edildiğini bile düşünmüştüm adamın
    (vade retro satana, 12.01.2007 11:39)
  7. yazıktır, takımdan dışlanmıştır, belki gelecekte travmaya sebep olacaktır, en kısa zamanda önce takımına sonra toplum kazandırılması gerekmektedir.

not: düz koşu ne ilginç bi laftır öyle?
    (shagrath, 12.01.2007 15:00)
  8. sakatlıktan çıkmış olsan canın antremanda olmayı çeker,
    hocadan ayarı almış olsan o koşu bitmez(hele yanında kimse yoksa hiç bitmez) ha tabi ayarı aldıysa eziktir haliyle...
    (coughlin yasası, 12.01.2007 15:35)
  9. ismail güldürendir. fenerbahçede kaldığı 1.5 senelik süre boyunca düz koşmuştur.
    (never walk alone, 09.04.2007 20:42)
  10. (nora lee, 09.04.2007 20:48)
  11. bu ekolün en önemli temsilcilerinden biri de fenerbahçeli kemal aslan dır.fenerbahçe kariyeri genelde sakatlıklarla geçmiş olmasından dolayı kendisine müzmin sakat ünvanı uygun görülmüştür.takımdan ayrı yaptığı düz koşular ise bizden köye yol olmuştur.
    (23, 09.04.2007 21:29)
  12. -amına kodumun hocası!..ulan şu sakatlıktan bi çıkayım hepinizin eline vermezsem!
    -şu ipneye de uyuz oluyorum lan! afrikadan gelmiş bağdakini kovuyor deyyus! yalnız feci malafat var herifte soyunma odasında gördüm de!
    -hoca ben topla oynamak istiyorum ya. bu ne mına koyim, askerlik mi yapıyoruz?! mondi!...mondi! ver ordan bi yaylalar yaylalar..!
    - ulan bazen diyorum ki iddia mı oynasam lan?...valla hoca boşuna koşuyoruz ya1 bu takım bensiz bi sikim oynayamaz, basıcam valla rakibe bu hafta bak görürsün!
    -yaw senle de bi barışmadı şu hocanın yıldızı be! olm aktif ol biraz lan! neblim çift dal, hakemle oyna, kafanı direklere vur, gol atamıyorsan da sevinçten tribünlere koş falan! seyirciyi arkana aldın mı bu mına kodumun hocası zico zico oynatır seni! ehehue lan ne güzel bak dokundurdum lavuğa ehuehehe...duymamıştır di mi lan?

şeklinde konuşmalarla yanında tıpkı kendisi gibi düz koşu yapan takım arkadaşına dert yanan futbolcudur.
    (red zeppelin, 09.04.2007 21:42 ~ 21:43)
  13. genellikle formsuz veya sakatlıktan yeni çıkmış oyuncudur; ama bir de bu gruba girmeyen sergen yalçın düz koşusu vardır ki o da genellikle sezon başında fazla kilolarından yakınan sergen yalçın'ın takımdan ayrı düz koşusudur. fazla kilolarınan şikayetçi sergen bu koşularını yaparken nedense hep sakallı olurdu bir de.
    (aytok, 09.04.2007 22:17)
  14. (kaleciyle karşı karşıya, 16.04.2009 03:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil