kendisi gazi üniversitesi mezunu ünlü bir şairdir. ayrıca türkçe - fransızca sözlükleri yatsınamaz birer kaynaktır.şahsen bütün orta okul hayatım boyunca bu kişinin sözlüklerini dizmişimdir evime.
hala adam yayınlarından çıkmakta olan sözlükleri, fransızca ya yeni başlayanlardan, fransızca'yı yemiş yutmuş kişilere kadar boy boydur. hatta en büyük boyu 2 cilttir ve meydan larousse dan kalındır.
en küçük boyu olan beyaz kapaklı fransızca-türkçe sözlüğü yeni başlayanlara tavsiye edilir.
(bkz:
yeni başlayanlar için fransızca)
öldüğünü duyduğumdan, tanımasam bilmesem de, içimde garip bir hüzün çökmüştü. neden bilmiyorum sanki onca yıl gecelerce "fransızcadan nefret ediyorum" diye ağlarken hep yanı başımda bu adam vardı. hep beni o motive etmişti. lemicro robert ten bulduğum sözcüğünü defalarca okuyup anlamadığımda, hep o yardıma koşmuştu. sınavda kopyalarımı, onu sıcak bulduğumdan mıdır nedir, hep o sözlüğün içine yazmıştım. sonra öldü dediklerinde içim bi garip olmuştu. sanki bir daha fransızca çalışamayacakmışım gibi.. dünya bu tabi ölen ölür kalan kalır..