|
|
- nasıl anlatılır ki böyle bir yer. hani öyle bir yerdir ki hayalimde sıçsan sıçılmaz, sıçsan kalkılmaz.
burada beşinci nesil yazardır. yazarla ilgisi nedir bilmiyorum. hoşgelmiş.
- alafranganın orjinal türk eli değmemiş halidir. bir de bunun high tech olanları vardır onu japonlar yapmıştı hem taharet musluğu benzeri bir şey hem de kurutucusu vardır.
- beşinci nesil, kanka listemin güzide köşesini kapmış yazar.
- nickaltıma yazdığı yazıyla (her ne kadar bana yazmış olmasa da) beni benden alan yazar. takipteyim.
- iki gündür opeth antalya konserine giden bir cengaver arayan yazar.. opeth tahminen turne boyu hep aynı şarkıları çalacak.. biraz sabrederse, istanbul, ankara, izmir konserlerine giden yazarlardan playlisti edinebilir..
- türkiye'de de lüks sınıf otellerinin bazılarında şahit olunabilecek durum. tuvalet kağıdı olmazsa olmazdır kabul ediyoruz, ama tek başına işlevsizdir, irençliktir, mide bulantısıdır. hee unutmadan klozetin yanına koyduğunuz bide götünüze girsin.
ankara etap altınel oteli.
- efendim güyaaaa medeniyetin hasosu, sokaklarında tek bir çöpün bile olmadığı, hatta helanın önünde ayak konulan seramik karoların altında ayak için yerden ısıtma bulunan alamanya'da da yoktur. millet kuru kağıtlarla zımpara yapıyor heralde. eğer kader sizi almanya'da bulunmaya iterse yolda göreceğiniz o güzel kızların hepsi boklu efendim. abartmıyorum... günde 15 kere duş almalarının altında da bu yatıyor olsa gerek.
- batı ülkelerinin türk insanına sunduğu acımasız gerçek. iğrenç lan...
- kaç zamandıritü sözlük chat'te görüyorum kendisini, pek bir nane molla. pek bir iğrenç. nicki gibi aynen. yazdıklarına da şöyle bir baktım. işi gücü yok galiba. saçma sapan şeyler yazmış. en yakın zamanda sözlüğü bırakmasını tavsiye ediyorum kendisine. vursun kendini dağa bayıra. havalar da ısındı. sözlük bir şey kaybetmez yani.
- bana köy yumurtası,peynir...vs getireceğini iddia eden kişi.
bilmiyor ki ben sütü hollanda'dan getirtirim, peynir olarak da rokfordan başkasını ağzıma koymam. yumurta da yemem ayrıca. işte varoşluk böyle bir şey. kalsın eksik olsun istemez...
çamaşır suyu esprisine gelince. helayı temizleyen nedir? çamaşır suyu... bana muhtaç yani bir yerde.* çamur atmasın hiç.
- (bkz: avrupa medeniyeti ürünü)
- tuvalet kağıdı da yoksa götü boklu bebek tadında dolaşmanıza sebep olabilecek heladır.
- facebook texas holdem uygulaması'nda bol bol başarılar dilediğim insanoğlu, verdiğim sözü bir nebze de olsa tutmaya çalıştım kendisine.
nh'ler hep seninle olur umarım.*
- kıbrıs'ta bol bol karşılaşabileceğiniz tuvalet tipi...
ingilizler trafiklerini bırakmış, tamam anladık.
elektirik sistemlerini bırakmış, hadi onu da anladık...
ama sıçma sistemi de bırakılmaz ki arkadaş.. ingiliz gibi sıçmak ne ya !(azsxb, 07.06.2009 16:46)
- kendisini itü chatta sıklıkla görebileceğiniz nazik yazar. naruto izleyicisi ve anime izlemeyi seviyor.
- (bkz: sıçıyorum çıkıyorum)
- avrupaya ilk defa adım atmış yurdum insanının tuvalet kağıdının temizliğine inanamayıp her tuvalete gidişten sonra banyoya girmesine sebebiyet veren heladır, allah belasını versindir.
aynı zamanda benden bir üst nesil olmasına rağmen kendisine burdan sefa gelmiş hoşgelmiş diyorum.
- yurtdışındadır efendim.
- ben türkiye'de bir evde gördüm bundan. o banyoda kaldığım yarım saati ne siz sorun ne ben söyleyim.
- sanki taharet musluğuyla duş alıyormuş gibi davranan türk insanımın yakarışıdır. benim dedem eskiden köyde tuvalete bir bidon suyla gider, götünü bildiğin yıkarmış ama klozetin taharet musluğu götünü ıslatmaktan başka bir işe yaramaz. bidondan su döküp yıkamak gibi değildir. temizler ama pir-ü pak etmez. tuvalet kağıdı kullanmayıp sadece musluğu kullanmak insanı temizlemez. ıslak ve temizlenmemiş bir göt verir. tuvalet kağıdıyla götünü silmek suretiyle temizlik sağlanabilir. illa ıslanmasına gerek yoktur. ben avrupaya gittim, avrupalı insanlar tanıdım. hatta avrupalı kadınla birlikte oldum, götüne de baktım, gayet temizdi. yanında su şişesiyle girip götünü nasıl yıkıyor o insanlar? müthiş merak içerisindeyim. arkadaşım bir kaç adet tuvalet kağıdını katla, avucuna al, sil götünü. mesele bu. dışkı sıvı değilse de katı olmayan bir yapıdadır eğer tuvalet kağıdına gelmiyorsa götünde kalmamış silinmiş demektir. ha sen ben inanılmaz titizim diyorsan at o tuvalet kağıdını bir daha al bir daha sil. hatta bir daha sil. kuruntu yapma...
- nickiyle tezat hijyenik ve süpersonik yazar.açıkçası insan nickini düşününce böyle pis bir herif bekliyor*.ama yok öyle değil,hoş sohbet bir herif.böyle otursun, heyecanlı heyecanlı anlatsın, siz de sakin sakin dinleyin o ayarda.kendisiyle çay-tıkınma-muhabbet ekseninde zirve tasarıları yaptık.hissedilen talepler doğrultusunda bu planlar daha detaylı şekillenecek.kendisini izlemekte yarar var.
- sosyalizmin, kendi açmazlarında kemiklerinin sızladığını farkeden insanlardan birisi. sosyalizmi defnetmek veya tedavi etmek ikileminden kurtardığımız anda kendimizi muhabbetin tadını duyumsuyorduk ki vakit epey geç olmuş... uzun lafın kısası ömre zarar bir muhabbeti var bu adamın, konuşmaya bir başlarsanız zaman sayacınızın ayarı bozuluveriyor, koşuyor lan saatler...
bir ara zaman bakiyemiz yeter de yaşamaya devam edersek tekrar görüşmeyi istediğimizdir, sağolsundur...
|