|
|
- kuruyemiş markası..
- ay çekirdiğinin lezzetini başka hiç bir şeyde bulamadığım süper kuruyemiş markasıdır. eskiden bulunamazdı öyle her yerde şimdi en dandik büfelerde bile bulmak mümkün.
ayrıca (bkz: tadım pizza)
- gümüşsuyu kardeşler markette bulunan tek çerez türevi olması nedeniyle, ürünlerinin tarafımdan bol bol tüketildiği gıda maddesi üreticisi. nohutu ve çiğdemi gayet güzeldir.
- kemeraltı'nda bir apartmanın yan tarafına hazırladığı yeni reklamında çiğdem resmi göstererek yanına "bazıları çekirdek diyor, biz çiğdem" yazmış, izmirlilerin kalbini kazanacağa benzeyen çerez markası.
(bkz: kişi kendinden bilir işi)
- ürünlerinin üzerinde yazılı olan "%100 natürel" ibaresinden sonra bendeki karizmasını kaybetmiş marka. bir, onu o pakete koyunca doğal olmaz, iki, doğal olsa bile natürel olmaz.*
- bakkalda 200 gr fındık içinin 3.5 ytl olduğunu duyduğumda beni mutlu eden marka.
- (bkz: tadım türkiye kupası)
- yanılmıyorsam wal mart'ta satılan ilk türk gıda markası olma özelliği bu şirkete aittir.
- moskova'da bindiğimiz bir takside şoförün vites kolunun yanına koyduğu ve arada elini içine daldırıp yediği fındığın markası ...
- çekirdek paketlerinin arkasında biraz evvel " feel good with natural food" sloganını görmem itibariyle beni yarmış olan markadır.
- "natürel beslen kendini iyi hisset" sloganlı kuruyemiş firması.
"whoa! i feel good!"
- tadımcaların üzerindeki %100 doğal yazısıyla artan satışlardan mı yoksa şu giriden mi (bkz: @920532) etkilendiler bilmiyorum ama artık kuruyemişlerinin üstünde de %100 doğal yazıyor.
- noter huzurunda çekilmemiştir ibaresi altında bayat çekirdeğin havada kalacağını,bayat bademin ise mıktanıs özelliğinde olduğunu iddia eden reklama sahip kuruyemiş markası.
- dandik reklama sahip şirketler kervanına katılmış kuruyemiş firması..
|