görseller
taciz 

belki ilginizi çeker
  1. · dolmuş efsaneleri
  2. · harassment
  3. · dünya kadınlar günü
  4. · iltifatı taciz sanan kadınlar
  5. · yıldız tilbe ye taciz
  6. · polis şiddeti
  7. · başlığın senin için açıldığını bilmek
  8. · tiyatroda konuşan insan modeli
  9. · konuşulan kızın göğüslerine bakmak
  10. · metrobüste aşk başkadır
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · okan bayülgen
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · change
  9. · no angel

taciz  

1. bir başkasını rahatsız edecek davranışlarda bulunmak. genellikle cinsel içerikli davranışlar olur bunlar.
    (ikincimertebe, 12.06.2006 15:18)
  2. fiziksel olması gerekmez. ısrarcı sözlerle yapılabilir. gayet medeni yaklaşımlarla arkadaş olmak ve yatağa atılacak yollar açılmak istenebilir. öngörülü olmak gerekir. ısrarcı insanların karşısında karakter savaşı vermek zorunda kalınabilir. zira bu tip adamlar ilerki safhalarda yatak odasından mahkeme salonuna uzanan bir yörüngeye sokabilirler hayatınızı:

"o beni evine davet etti hakim bey, ben zorla girmedim ki(!)".*
    (perdue, 21.08.2006 11:53 ~ 11:53)
  3. denilir ki:
    "taciz, kadınları terörize etmek için kullanılan politik bir araçtır."
    (tanrim ben nerdeyim, 22.04.2007 13:02)
  4. tacize karşı önlem olarak şöyle bir öğüt vermişler: "bir çocuk, bir büyük ile aynı odada yalnız olarak bulunmasın, bulunacaksa bir başka bir büyüğüne nerede olduğunu haber vererek yapacağını yapsın." amerika'da ciddi tartışmaların çıkmasını sağlayan "kilisede taciz" vakalarından sonra, çocuklara böyle öğütler veriliyor, oldukça ilginç.
    (bkz: http://www.newsweek.com/...)
    (azureel, 06.12.2007 14:37)
  5. tepki verilmesi gereken durum çünkü tepki vermezseniz tacizi yapan hayvanımsı kendini güçlü sanar , egolarının üzerinden geçmenin yolu aşşağılamaktır ama küfürle ve aleniyetle değil sizin ne kadar değerli onun da o kadar paçoz olduğunu hissetirmeniz gerekir, gücü erkek olmak ya onu elinden alın, abondone olur, salaklaşır, ezilir. misal dolmuştasınız ve yanınızda oturan hayvanımsı açtıkça açıyo bacağını cama yapışmışsınız dönüp ona bidi bidi etmeyin dolmuş şöförüne seslenin '' şöför bey bakar mısınız yanımda oturan şu beyi ışıklarda indiriyorsunuz, sığamamış oturduğu yere tepeme çıktı ama yeter , rahatsız edebileceği birinin yanına oturacağı başka bir araçla yayıla yayıla gidecek '' eğer araçtan indirilmezse ben bişey bilmiyorum.
    (buhranıkendisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı, 06.12.2007 15:14)
  6. beyinlerini s.kmeye bile tenezzül etmeyeceğim, maalesef nefes alıp veren ama asla insan olamayacak kadar ezik eksik yaratıkların, siktiğimin egolarını tatmin etmek için yaptıkları şey. onları tanımlarken bile tiksindiğim sinir katsayımın tavan yaptığı durum hal vaziyet hadise! şu an elime geçse bu sinirle, o orospuçocuğunun bu yapımla bile azını yüzünü dağıtırım! 7 numalı giri gibi yapın!
    büfeden alış veriş yapacağım, pencereden istiyorsun neyse alacağın büfeden, arkadan bir değil iki, parmaklama da değil avuçlama! hadi kaldırımda yürürken birinin orasına burasına yanlışlıkla çarparsın farkeder geri çekilirsin falan ya, yok anam bu öyle de değil. aç ibneler! anında söverek üzerine yürüdüm yaratığın, bildiğim ve o anın yaratıcı gücüyle bulduğum tüm küfüreri ulu orta bağırdım. ulan madem erkeksin yaptının bari arkasında dur, kuyruğunu kıstırıp kaçma it! peşinden kovaladım lan köpek kovalar gibi bu halimle. bak bu halimle diyorum ben gayet minyon zayıf bir kadınım, düşün yani! ibne benden mi korkuyor peki? hiç sanmam. rezillik nedir bilmeyen yaratık kendinin rezil olmasından tırsıyor. kasaptan bir kilo et alayımda onu avuçlayın, pisliğin tüm hücrelerine nüfuz ettiği canlılar. işte adamı böyle salak saçma bir nedenden sözlüğe yazdıran bir şeydir taciz. sinir bozar hem de çok.
    (pink caterpillar on a mushroom, 20.08.2008 20:57 ~ 20:58)
  7. her türlüsü çirkindir; ancak taciz genellikle cinsel saldırı olarak düşünülür.
    (elvis32, 02.01.2009 15:17)
  8. her yılın son gününde, havai fişekler eşliğinde taksim'de kutlanan özel gün. partiye katılım 57 ytl.
    (huznun isyan olsun, 02.01.2009 15:21)
  9. günümüzde bunun bir standartı oluşturulmalı. mümkünse devlet eliyle bir kurul kurulup ne tacizdir, ne değildir, taciz eden-edilen samimiyeti, tacizde zaman-mekan ilişkisi üzerine düşünmeli ve kararlar almalıdır. ki her fert doğru zamanda doğru yerde eylemini gerçekleştirerek suç işlememiş olsun.

bilinir ki, ilişki öncesi kur zamanı, ilişkinin en heyecanlı dönemidir. çünkü yapılan kurun geri tepmesi riski her zaman vardır. ayrıca sürekli zorlamalarla-yüklenmelerle ilşikinin dozu artırılmaya çalışılır. bu da adrenalinde hoplamalara zıplamalara yol açar. ilişki rayına oturduktan sonra hareket, hal ve tavırlar tekdüzeleşmeye, naz, işve ve cilvelerde azalmalar vuku bulur. azalır... azalırr ve biter!

bizim olayımız kur vakti ile. ilkin zaman-mekan ilişkisine değinmek gerekir. çünkü bu yazdıklarım türkiye topraklarının taşra ve mezbahalarında nispeten geçerliyken şehir ortamında değersiz kalacak tespitlerdir. hele ki avrupa'da isamesih okunmaz.

sözlü tacizse mevzu; izmirde hoş bir kadına laf atmak artı puanken, izmir harici herhangi bir yerde hoş karşılanan bi eylem şekli değildir. bunun tahılla olduğu kadar özgüvenle de alakası olabilir. kurulmasını gerekli bulduğum bu kurum, lokal tespitlerde bulunmalı. gerekse şehir girişlerinde ve bilumum bar, gazino, çay bahçesi gibi alanlarda tabelarla bu mevzu duyurulmalı. halk bilinçlendirilmeli. diğer şehirlerde de aksi durumları bildiren yazılar asılabilir pekala. para cezası bile uygun düşebilir.

kur esnası samimiyet ilişkisine dönecek olursak, en çok sıkıntı yaratan durum öpücük sonrası tokat yiyip yememek. şahsi tecrübelerimden gördüğüm kadarıyla ilk öpücüğe tokat atmayan kız yok gibi. lakin aynı hatunlar ertesi günkü buluşmada öpücüğe karşılık veriyor. kadınları anlamak kolay değil tabii. sorarım neden böyle yaptın diye. susarlar. ortada bir sır var. neyse ifşa etmiş bulundum. durum budur. gel gelelim ilk öpücüğe kızmayarak öpücüğü tamamlayan ama bitiminde "daha erken" tribine yatan hatunu anlamak daha güçtür. işte artık uygun zamanı kollama olayı bitmiştir. çünkü hiçbir zaman o uygun zaman olmaz. hep akla bir kurt düşer. son kısım; öpüşen ve gıkını çıkarmayan hatun zaten cezbediciliğini kaybetmiştir. naz, niyaz evresini aşarak ilişkiye ihanet etmiştir.

peki! öpücüğe tokat atan hatunu taciz etmiş sayılır mıyız? taciz için suç duyusu yeter şart mıdır? eğer ki hatun suç duyurusunda bulunabilecek iffetteyse her girişim suça teşebbüs sayılabilir mi? her türk ferdi bu tip düşünceleri yaşayarak sağlıklı bir ilişki kurabilir mi?

işte, türk taciz kurumu bu yüzden pek gereklidir. cinsel mevzularda sağlıklı bireylerin yetişmesi için elzemdir!
    (zülkarneyn, 10.06.2009 18:16 ~ 18:21)
  10. üç gram aklı olmayan insanların uçkur peşinde koşmaları..
    (asllll, 22.07.2009 09:13)
  11. nedeni nedir bu hedenin? biyolojik ihtiyaç mı, sapıklık mı, heyecan arayışı mı, çocukluğuna mı inmek lazım? ne anasını satım ne? neyse bulsunlar da tedavi etsinler, ne bilim bedava kerane kuponu felan versinler.. ya da elini sürenin elini, sikini sürenin sikini kessinler felan. ama bi çözümü olmalı..
    (hannan, 23.09.2009 21:31 ~ 21:31)
  12. genellikle erkekler tarafından kadınlara yada çocuklara uygulanan fiziksel,cinsel istismar.

bazı efe hatunlarımız vardır, "eyhh,hele bana bir yanaşsın ben onun ağzına yüzüne sıçarım,suratına ayağımı sokar,yaygara çıkarırım."derler.

ancak kimse başına gelmeden anlayamaz ki o an (hele de ilk kez yaşanıyorsa) diliniz dönmez,vücudunuzdan kan çekilir,kollarınızı kaldıramazsınız.. "napıyosun lan amına koduumun çocuğu" diyerek suratına bi tane geçirmeniz gerektiğini beyin sinyalleri habire fiziksel olarak vücuda uygulatmaya çalışır ama siz çoktan slow motion mode on durumundasınızdır..karabasan basması gibi bişey olur..kal gelir*

ilk şoku savuşturduktan sonra,aklınızdan türlü düşünce geçer "bağırsam ya,ama bağırırsam kime ne dicem bi anda,beni elledi mi,bana dayadı mı,sapık var mı,ya adam ben bişey yapmadım derse ya beni sallamazlarsa,uzaklaşsam,evet evet uzaklaşiyim..."gibi binbir türlü düşünceden sonra sessiz kalınır genelde ve ya yer değiştirilir yada "çık,çık ya ufff" gibi saçma sapan sözde rahatsızlığını belli edecek hallere girilir.tabi ısrarcı biriyse eyyhh demek farz olur artık..

ama ilk kez yaşayanlar hele de küçükse (-18) bunları yaşar ve sesini çıkaramaz.halbuki bağır amk. bağır ne olcak..sapık mısın bee diye bağır,bu beni rahatsız ediyor diye bağır ama bağır ki bu insanın en hayvan olan,en aşağılık,en sik kafalısının ağzına az da olsa sıçıp,azıcıkta olsa hırsını alabilesin..yoksa sessizce uzaklaştıktan sonra "birşey yapamadım,şunu yapsaydım,şöyle deseydim" diye hırsınızdan kendinizi yiyip,üzersiniz.

hatta en iyisi durup,bir anda dönerek -noluyo,pis herif,allah belanı versin sapııık,gırtlağını kesmeli sizin gibilerin,it herif"diyip surata tükürmek ama o kadar laftan sonra hemen kaçıyorlar,kısa kesip direk surata tükürme kısmına da geçilebilir.
    (uwl, 29.09.2009 20:44 ~ 26.10.2009 14:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil