gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · babaların garip huyları
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · astral seyahate çıktım hemen dönücem
  9. · predictable

tabi ki sisi yi arıyorum  

1. sisi'nin "işte sisi öpsün hepinizi" diye bir repliği de bulunan programın tanıtım sözü.
    (age of aquarius, 10.08.2007 23:39 ~ 23:43)
  2. 90lardan kalan çocukluk sanrılarının en büyük sebebi; amatör özel televizyon yayıncılığının, 900lü hat sloganlarının en ünlüsüdür. pala bıyıklı amcalar ellerine ahizeleri yapışmış şekilde sisi'yi ararlar, mutlu olurlardı.
    reklamın dikkat çeken ya da benim beynime kazınan başka bir noktası; dış ses olarak soru soran abla kart, gırtlaktan çıkan bir nidayla, her reklamın sonunda: "ama sen de sisiyi arıyoğrum dersen şimdi bayılacağım" cümlesidir.
    çocuk aklıyla soru soranın nasıl bir şey ya da insan olduğunu çözemeyişimdendir, o ses aklıma geldikçe hala tırsıyorum.

bu döneme ait gece yarısı kuşaklarından çok gerekli başka bir anekdot da; yasemin evcim’in star 1’de (ya da interstar) “yasemin” adlı erotik dans şovudur. bir kuşağa jimnastik sporunu sevdirmiştir. sağolsun.
    (marsellus wallace, 12.08.2007 00:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil