belki ilginizi çeker
  1. · uzun saçlı kel
  2. · itü taşkışla bilgisayar laboratuvarı
  3. · ilginç mekan insan ilişkileri
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · tornado
  9. · sözlükte yeşil alan artırılsın

taşkışla bim 1 deki pipo içen adam  

1. soğuk görünümünün ardında pek yardımsever bir insandır aslında, dediğini duyamamanızdan, sinirli tavrından insan ilişkileri biraz zayıf görünebilir, netekim kendisi bir matematik mühendisidir.
    (bınar, 11.05.2004 11:05)
  2. adı gültekin'dir.
    biraz ilgisiz bir adamdır (belki de sadece öyle gözüküyordur), cd yazar, teşekkür edersiniz karşılık vermez, piposunu içmeye devam eder.
    ilginç bir piposu vardır, sap kısmı metal kaplamadır, insanda pipoya başlama isteği uyandırır, tütünü de güzeldir (bkz. captain black). yanına gidince içmiş kadar olunur.
    (deep thinker, 11.05.2004 11:05 ~ 25.11.2004 11:43)
  3. salaaaak dediğim adam bu laf üzerini şöle bi bakıp "bana sölememiştir heralde" mesajı veren şaşırma dolu bir bakış fırlatmıştır kendisi...
    (hitwoman, 11.05.2004 12:20)
  4. ehli keyif zat.
    (excalibur, 22.01.2005 21:14)
  5. kermit.
    (amidala, 28.09.2005 00:10)
  6. bir de bunun makina kütüphanesi'ndeki yaşlı adam versiyonu mevcuttur...
    (minero, 04.11.2007 19:24)
  7. çıktı parasını bırakmak için yanına gittiğinizde hiç oralı olmaz, "allahım kimse varlığımı umursamıyor" diye depresyona bile sokabilir sizi eğer meyliniz varsa. şifre istediğiniz zaman da küçük bir kağıt ve kalemi büyük bir soğukkanlılıkla uzatır, "numaranı yaz" der, sanırım konuşurken duyabildiğim tek andır. eğer şifre istemeyi alışkanlık haline getirirseniz, birkaç seferden sonra suratınıza bakmaya başlayabilir. bu sefer de dışarıda yakalayıp döveceğinden korkarsınız. taşkışla dışında görüldüğünde hemen tanınmaz, az dikkatli bakıp hemen eksik kısımlarını (taşkışla ortamı) hayalgücünüzle tamamlarsınız.
    (ness, 17.12.2007 17:06)
  8. kendisi nasıl muhabbet eder, espri yapar mı, normal muhabbet ortamlarında nasıl konuşur çok merak ediyorum, çünkü '40 kuruş' ve 'numaranız?' dışında başka bir kelime duymuşluğum yoktur. genellikle iki haftada bir ben şifremi unuturum daha doğrusu yazılı olduğu kağıdı kaybederim, yanına gidip numaramı söylerim o yine aynı yavaş hareketlerle yazar, kağıdı verir, böyle bir ritüelimiz var..

bir de hala ve hala renksiz çıktıları neye göre takip ettiklerini çözemedim, çünkü içeri girip fiyatını ödeyip ödememek de tamamen siz kalmış.keşke itü her konuda öğrencilerinin dürüstlüğüne bu kadar inansa.
    (paramour, 05.01.2009 15:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil