tırnak uzatan taşşak düşkünü yosma 

adana çık aradan

1. (bkz: gün geçmiyor ki insanlar kendilerini kaybetmesin)
    edit:ne insan mı?
    (poh poh perisi, 05.11.2007 23:24 ~ 23:26)

2. (bkz: dağılın lan tamam kayser sozer değilmiş)
    (bilgez, 05.11.2007 23:31)
  3. kendi tarzını oluşturamamış, dikkat çekmek uğruna herkesin kendisine özenti diyeceğini bile bile reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla giri sıçan, milletin götüyle güleceği malzeme olmaktan çekinmeyen özenti ezik yazar olmaktan heralde daha kötü olmayan kişidir.
    (lepaca kliffoth, 05.11.2007 23:48)
  4. (bkz: başlık açarken beyne oksijen gitmemesi)
    (arecinol, 06.11.2007 05:41)
  5. (bkz: vallahi millet şaşırmış)
    (bkz: başka derdin yok mu evladım)

(bkz: tövbe tövbe) !!!
    (chocolattes, 06.11.2007 08:17)
  6. (bkz: sike sürecek akıl olmaması)
    (konu mandalı, 06.11.2007 09:45)
  7. seksiii , vamp , uzun bacaklı , esmer belki kumral illa ki fake sarışın , muhtemelen saçlarına gölge attırmış , düşük bel kot giyen , bi de dar giyen , tek göğsünü iki avucumuza anca sığdırabileceğimiz , acayip akıllı , esprili , duyarlı , etrafında pervane olduğumuz , onun için ayılıp bayıldığımız , ağzının içine düşeyazdığımız , istemeyi düşündüğümüz ama vermezse taşşak oğlanı olurum diye hayıflandığımız , her dakikamızı beraber geçirmek istediğimiz halde başkası ile beraber olan , başkasını seven kızları karalamak için kullandığımız özlü ( ! ) sözdür. kedi uzanamadığı ciğere mundar der , demektedir ve bundan sonrada demeye devam edecektir.
    (albertkamuvicdanı, 06.11.2007 09:48 ~ 10:04)
  8. (bkz: giri ve nick uyumu)
    (ad hoc, 06.11.2007 10:04)
  9. seviyorum itüsözlük'ü ya. her gün, tespit sıçan yazarlar "sayesinde" kendim hakkında yeni şeyler öğreniyorum. lise yıllarımda "taşşak düşkünü yosma"ymışım mesela. ne kadar ilginç.

pardon, tanım eksik kaldı: şekilciliğin son raddesidir. kıyafetten, saçtan, sakaldan insanlar hakkında yorumlar çıkarılan yılların geride kaldığını sanıyordum, ne var ki bugün bile aslından hiçbir şey kaybetmeden, hatta daha da gerizekalılaşarak kendini devam ettiriyormuş. inanamıyorum ya. hala bu zihniyette olunabildiğine inanmak istemiyorum.
    (blue danube, 06.11.2007 10:12)
  10. tırnak uzatan taşşak düşkünü yosma
    terleyeceksin, koşma...

bilmez miyiz sanıyorsun nerede yattığını
    taşşak cırmıklamak için
    tırnak uzattığını

sana sesleniyorum ey yosma
    bak sözlükte adın çıktı
    bu kadar coşma

arthur rimbaud, yüksek ateşli asya sıtması geçirirken, 1867
    (tembel, 06.11.2007 10:25)
  11. bir kızın sıfat değişim süreci:

offf abi çok güzel hatun, kesin tanışmalıyım - ısınma turlarındayız, flörtteyiz - sevgilim - aşkım/canım/bitanem - ve olayın bitiş anı (bkz: tırnak uzatan taşşak düşkünü yosma)

(bkz: çamur at izi kalsın)

ve ayrıca:
    (bkz: gözlerimiz kayser sozer i arıyor sayın seyirciler)
    (viktorrap, 06.11.2007 10:34 ~ 10:35)
  12. (bkz: çakma kayser)
    (orsssss, 06.11.2007 11:08)