belki ilginizi çeker
  1. · tırnak çektirmek
  2. · tırnak düşmesi
  3. · ayak tırnaklarını özenmeden kesmek
  4. · götte sivilce çıkması
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · tirnak batmasi
  7. · tırnak batığı
  8. · astigmat
  9. · tırnak yemeyi bırakma yöntemleri
  10. · ete batan tırnak
  11. · müziği her yerde serbest bırak (reklam)
gündem
  1. · 2050 den sözlük başlıkları
  2. · boylumlama
  3. · diyarbakırspor un küme düşmesi
  4. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  5. · sözlük yazarlarının başucu kitapları
  6. · yazarların küçükken olmak istedikleri meslekler
  7. · hiçbir salağın salak olduğunu bilmemesi
  8. · sting
  9. · aile eviyle öğrenci evi arasındaki farklar

tırnak batması  

1. bir de bunların batmadan şekilden şekile girenleri var. 2 aydır adam edemedim ama etmek üzereyim sanırım. (her seferinde böyle bir izlenim bırakıyor sonra yine başa dönüyoruz)

efendim tırnak batmasının ilk safhasında kendi kendinize steril bir şekilde o bölgeyi kurtardıktan sonra açık uçlu ayakkabı giymeniz ve tırnağın hava almasını sağlamanız gerekmekte. kurumalı. ama benimki kurumuyor lan.. neler yaptım neler, bi yeni ayakkabı giydik, her iki ayak başparmağını vurdu içten kararttı ve sonra o kısımlar akmaya başladı. sanki içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir sıvı kaynağı var, temizliyorum, kurutuyorum ama bir gün spor ayakkabımla azıcık fazla yürüyeyim akşam geldiğimde yine akmış olduğunu görüyorum. nice çoraplarım telef oldu, doktora gitmeye korkuyorum yeminle, çeker meker diye. bakıyorum çekilecek bir yer değil yani, sadece iltihabın kuruması gerek. yine eczane yolları göründü, bactroban lazım buna.

edit: imla.
    (falasquil, 04.11.2009 19:01 ~ 20:17)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook