belki ilginizi çeker
  1. · msn kullanmayan sevgili
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · hiçliği doğuran yine hiçlik
  4. · yağmur olmak istiyorum
  5. · ceza aka keskinkılıç
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  3. · ahmet kaya
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · author gibi erkekler
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · yalnızlık korkusu
  9. · jessica alba

tınmaz melaike  

1. 4. nesil yepyeni yazar kanka...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 30.09.2007 13:24)
  2. daha çaylakken zirvelere iştirak etmeye başlayan, aynı katılımcı ruhu yazarlığında da beklediğimiz yeni yazar. hoşgelmiş.
    (maglor, 30.09.2007 18:01 ~ 18:05)
  3. her zaman beni anlayan,beraber nice maceralara imza attığımız eğlenceli kafadengi insan,dost.
    (cwen, 02.11.2007 01:27 ~ 01:30)
  4. if konusunda sözünü adam gibi dinlemediğim için gecenin 30 dakikasını boşa harcadığım yazar. süper bir insandır, limden tutmuş ve beni ife götrümüştür. tabir caizdir eğlencenin dibine vurup dip olmuşuzdur orada. zirvenin if kısmının son 2 saati gibi bir zaman diliminde pek görememiş de olsam sevdim kendisini. yine yine yeniden zirvelerde görmekten mutluluk duyarım
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 12.11.2007 00:34)
  5. kendisine sinirlendiğime düşünsede sinirlenmediğim.... sadece teklif ettiği mekana gitmeye üşendiğimden dolayı huysuzlaştığım ancak benim gibi üşengeç bir adamı dahi gecenin bir köründe söz konusu mekana gitmeye ikna etme kabiliyet ve kudretine sahip sevdiğimiz, her zirvede gözlerin şimdiden arayacağı kişidir...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 12.11.2007 19:47)
  6. araştırmacı birisi olduğunu düşündüğüm, hoş sohbet, anlayışlı yazar. kendisi ile ettiğim kısa sohbet sayesinde tanıştığımıza memnun olduğumu söyleyebileceğim kişi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 03.12.2007 16:28 ~ 04.01.2008 18:32)
  7. güzel yazan yazar.
    (2rüdmülö kamlo nadarıs, 22.10.2008 00:47)
  8. mona lisa'nın gülüşündeki acıyı görebilenlerdeniz biz. bu şehre ne zaman yağmur yağsa bizim ruhumuza asit değiyor. gardırobumuzda ' şüphesiz güven ' var ama kırılmaktan öylesine korkar olmuşuz ki; üzerimize giymeye cesaretimiz yok.

biz garaj çiçeğiyiz, en morundan. bu nedenle rengimizi yalnızca bakmayı bilenler görebilir. kör olanlaraysa yapabileceğimiz hiçbir şey yok. yalnızlık tek başına kalmak diye tanımlanırken, biz onu milyonlar içinde yaşayanlardanız. sahi insanlığın ölçü birimini unuttu mu herkes? oysa bize neler neler söylemişlerdi.. inanmaya bu kadar mı dünden razıydık ki; yalanlar bizi böylesine gücendirdi?...

masumiyetimizi korumak adına hiç yemeyeceğimiz şekerleri biriktirdik kumbaramızda. biz sevginin değerini serotoninle ölçtük. biz bunca yıl geçip gitti de hepi topu 3'e kadar saymayı öğrenebildik. çünkü herşeyin " 3 " dediğimizde başlayacağından neredeyse emindik...

fırsat buldukça 3'e kadar say, belki birşey başlamayacak ama ümit ettiğin 3 saniyen olacak.

en morundan garaj çiçeği.
    (magnetic resonance, 31.12.2008 18:22)
  9. arkadaş olduğumuzu öğrendikten sonra acı bir tecrübe yaşadığım , yakın arkadaşlarımdan birinin hatta ikisinin yakın arkadaşı olan
    okuldaşım yazar insanı..
    tekrar hoşbulduk efenim...
    (ceza aka keskinkılıç, 26.01.2009 02:21)
  10. uzun aradan sonra sözlük civarlarında görülen yazar
    (ceza aka keskinkılıç, 27.04.2009 22:32)
  11. kalbinde ayak izlerini taşıyor hala, benim gibi.
    bir gün evinde kahve içeceğim, yazdı mı iyi yazan, kaybettiği kadarını hatta daha fazlasını kazanan yazar.
    düştüğümüzde kanar ya dizlerimiz, biliyorum ki o sarar kanayan dizimi. ben de onunkini sararım.
    sadece susup oturmak, yanında kız kulesine karşı iki konuşkan, aslında sessiz iki kız. yanyana. önce susmak. sonra zamanın bittiği yerde bağıra çağıra konuşmak. ağlamak sonra. eksik dilek leri tamamlamak beraber.
    iyi ki varsın!

"yarın mutlu bir düş var.."
    (kırmızıdenizyıldızı, 05.06.2009 23:21)
  12. artık yorgunum, yenilgilerden…
    yorgunum, yüzünü seçmekte zorlandığım insanlar, yüzünden..
    boşa sallanan kürekleri, yakamadığımdan yorgunum..

hiçliğin içinde yok olmaktan,
    beraberimdekilerle aslında hiçbir zaman aynı yöne bakamamış olmaktan,
    hep doğruları söylemekten yorgunum…

sizin dünyanız da yerimi seçememekten tüm bu akan kanlarım..
    ya göz yaşlarımın, ya bitmeyen sabrımın ödülleri?!

hangimiz daha gerçeğiz, şimdi?
    hangimiz daha normaliz?

işte geriye kalan,
    dünyanızın içinde kaybolan ve kırılan yamalı ruhtan ibaret bir ben.
    ya diğerleri?!
    artık umurumda değilsiniz….
    (tınmaz melaike, 13.07.2009 01:28 ~ 01:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil