godddduuuuum
sen köyden ne vakıt geldin
ananım mına beton dökerim ne baban sker ne ben skerim.
gözünün damarını s.keyim
*
östaki boruna attırırım,ağzından çıkanı kulağın duymaz
götten bir sikerim, boş otobüste ayakta gidersin.
sana şurdan bi korum 6 ay bulanık sıçarsın
seni boğaz köprüsü'nün ortasında sikerim hem asya seyreder hem avrupa
(lethe, 30.10.2004 16:49)
seni abdülhamit'in saz heyeti s..sin duyduğum en yaratıcı ve tarihi gerçeklere dayanan bir küfürdür. çünkü osmanlı padişahları arasında en kalabalık saz heyeti abdülhamit'indir ve yaklaşık 300 kişidir.
-o laflar boy boy seni sken .. kovboy
-o kovboya para verdim seni sikmeye ben geldim
-saçının telini skeyim
-gözünün ferini skeyim
hay ananı götünden ağacı kökünden sikiym
(skuba, 30.12.2004 01:40)
-senin *mını dizine indiririm!
-senin *mını kırarım hayvan it!
-*ikimin besledikleri!
sersem sikin mahsülü
denizin buz gibi sularından gelen yarrağım ile sikerim seni amına koduum
(bkz:
şahin k)
götünü bizim köy siksin
götü sikli
ananasaldırdım çürük çıktı...
amına kodugumun orospusu...
http://www.abaragambi.com/review.php?sid=4983 sitesinin forumunda bir çok örneğinin yer aldığı, ince türk zekasını ve yaratacılığını gösteren küfürler
(lethe, 15.06.2005 20:20)
-amını damını siktimin kristiriği
(bkz:
sezai abi)
coşkuyla yaşayan ve duygularını had safhada gösteren bir milletin küfür literatürününde kısıtlı olması beklenemez.bir fuck la yaşayamaz türk insanı.delirmişse eğer 24 saat küfreder ve bir küfrün üstünden bir daha bile geçmez.işte o denli geniştir literatürü.çorabının bağını... diye küfrü bile edebiyatına almmışsa artık düşünün gerisini.en kral küfürleride tahtakalede duyarsınız.bir kavga esnasında küfreden iki kişiden birinin artık şeyini sokacak yer bırakmadıktan sonra karşı tarafın çorabının bağına(?) bile göz diker oluşu içinde yaşattığı coşkuyu ve yaratıcı yönünü ve saatlerce devam eden küfürleşmedeki geniş küfür literatürünü gözler önüne serer.ne amerikalıya benzeriz biz ne avrupalıya.severkende söverkende hiçbir eksiğimiz yoktur!
cem yılmaz - 'kudurdu pezevenk' adlı telefon şakasını bulun dinleyin deyim ben size.. sadece bir kez küfür edilen abimiz kudurur ve ömrünüzde işitmediğiniz küfürlere tanık olursunuz..