gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · aşk ı memnu
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · thierry henry
  9. · emin olmak

türkiye yi bu hale getirenler  

1. ukteci: transistör kazancı

uktecinin notu:""zaten türkiye'yi bu hale getirenler bunlar", "türkiye'yi bunlar bu hale getirdi azizim" diye sokakta laflar duyuyorum, adamın gösterdiği yere bakıyorum birşey göremiyorum. bilen biri yazsın lütfen. kim bu hale getirmiş? "bu hal"in tanımı ne? neden güle benziyor mermer? bunların cevaplarını istiyorum."

doğal gaz faturası : 200 tl
    mutfak masrafları: 500 tl
    kira: 400 tl
    cart curt ıvır zıvır:200 tl

eve giren para:1000 tl

paranın satın alamayacağı şeyler vardır. geri kalan herşey için hamdolsun. halimiz budur.

bilmediğimden dolayı sayı veremiyorum şu an. türkiyede bilmem kaç tane üniversite var. bunun üstüne bilmem kaç daha açılıyor. üniversite mezunlarına iş sağlanacağı halde daha fazla işsiz mezun getirecek düşünceler uygulanıyor. halimiz budur. @2186752

doğuda kardeş kardeşi vuruyor. halimiz budur.

ordan bir örümcek: başıma bir iş gelmeyecekse sevmiyorum diyor. karanlık çağlardan hoşlanıyorum diyor. küfür olmadığı bizzat sayın başbakanımız tarafından açıklandığı için diyorum; ananı al da git o karanlıkta yaşa. halimiz budur.

sayın dedim aklıma geldi. otuzbinden fazla askerimizin şehit olmasından sorumlu bir hedeye "sayın" diyen insanlar, meclisde benim babamın verdiği vergiyle maaş alıyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. halimiz budur.

satılmadık bir meclis ve bir anıtkabir kaldı. onlarda yakında satılır, parasıyla da elifba dağıtılır. halimiz budur.

bilmem ne gazetesinin bilmem kim yazarı 14 yaşındaki çocuğa tecavüz ediyor. gazoz diyor, falan fıstık diyor. şeriat isteyen bu insanlar neden medeni hukuk çerçevesinde yargılanıyor? halimiz budur.

efendiler. kimse dine imana bok atmasın. ben inanmayan bir insan olarak, inanıyorum ki; din bir araçtır. abi nereye gidersen oraya gidersin. din seni bir kuru yaprak misali rüzgar gibi sürüklemez. ancak bu konudaki tek eksik cehalettir.

evet cehalet. cehalet yüzünden böyle olduk lan. ulan az kafanızı kaldırın da bakın. siktiniz lan ülkeyi aferdersiniz. ulan biri otaraftan biri butaraftan. yediniz bitirdiniz lan dini imanı. cahil halkda müslüman olsun çamurdan olsun zihniyetiyle bu hale getirdi işde.

ulan sizin inandığınız cebrail in ilk sözü oku değil miydi lan? neden okumuyorsunuz peki?

fatih inandığınız peygamber tarafından önceden müjdelendi demiyor musunuz? ne mutlu o orduya ne mutlu o askere diye. ulan o fatih bizzat şahi topunun dizaynını çizmiş adamdır. ulan müslümandır o adam da.

uzatmak istemiyorum azizim. örnek çok.

bizi bu hale getiren cehalettir. cahil halktan faydalanıp onların değerleriyle oynayarak bir yerlere gelen insanlardır.

şu an aklıma ilyas salman ın bir filmi geldi. dolap beygiri.

mermer güle benzemiyor ama gül mermere benziyor olabilir.
    (absolutraspberri, 18.01.2009 15:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil