belki ilginizi çeker
  1. · topkapı affair
  2. · angelina jolie
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · mutluluk veren küçük şeyler
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · sındırgı
  9. · türkiye nin en iyi lisesi

türkiye ye sevişmeye gelmek  

1. angelina jolie kişisinin topkapı affair filmi için pierce brosnan ile gerçekleştireceği eylem.
    (universalmind, 05.07.2007 10:06)
  2. fazla milliyetçi olmamayı gerektiren, topkapı sarayı burada olduğu için gerçekleşmesi beklenen, aynı zamanda günümüz sanat anlayışının para oyunları vesilesiyle orospuluğu ve bundan kazanılan parayı oyunculuğa yorduğu günümüz şekilciliği, eleştirel bakıldığı takdirde sanat düşmanı olmakla suçlu bulunabilecek ikili ilişki.

(bkz: sanat adı altında pezvenklik ve orospuluk yapmak)
    (yeşilşair, 05.07.2007 10:40)
  3. (bkz: fantezi)
    (pistachio, 05.07.2007 10:46)
  4. (tamdely, 05.07.2007 11:01)
  5. (aurora, 05.07.2007 11:26)
  6. (petrucciante, 05.07.2007 11:43)
  7. amerikan askerlerinin yaptığı eylemdir efendim, en son örneğini marmaris'te yaşadık, mesela kışın her taraf kapalı olmasına karşın amerikan uçak gemisi gelince eğlence mekanları bir kaç geceliğine açıldı amerikan ve türk bayraklarıyla süslendi, dansçı kızlar tutuldu. devam edelim 1968'de altıncı filo istanbula yanaşınca karaköy'de duvarlar boyanmış, sokaklar temizlenmişti. yine hafızamızı biraz zorlarsak hatırlarız, 1 mart tezkeresi meclisteyken bazı girişimci ruhlu öküzlerden diyarbakır'da abd askerleri için bir kerhane açılması fikri ortaya çıkmıştı. tezkere geçseydi belki açılırdı, zira açılmasa bu sefer yöre halkına tecavüz ederlerdi.
    (libertar, 05.07.2007 12:14 ~ 14:06)
  8. (neyazdiginibilmeyendengesizkisilik, 05.07.2007 12:42)
  9. angelina jolie için yer ve zaman farketmesede bizim magazin alemimizin mekanın türkiye olması sebebiyle olayı her ayrıntısıyla incelemek için yeni ekipler kurmasına neden olacak ziyarettir. haberin yapıldığı başlıktada görülmektedir ki filmin çekimleri için gelmiyordur angelina, sadece sevişip gidecektir. kimbilir belkide sevişmediği bi tek burası kalmıştı onu da topkapıda yapacaktır ve film süsü verecektir. daha sonrada ilk sahnenin sevişme sahnesi olmasına pek kıllanmayan trt ekibinin sahne bitince çekip giden angelina nın ben sevişmeye geldim gidiyorum görüşürüz demesiyle de ayrı bir dumur yaşayacaktır. halbuki trt magazin haberlerini dinlemiş olsaydı böyle birşeyle karşılaşmayıp sözleşme yapmamış olacaklardı.
    (siklemeyen adam, 05.07.2007 13:02)
  10. memleketimde gerçekleştirilecek olan eylemin sonunda abazan bünyelerden "daha karpuz keseceydik" nidaları beklediğim atraksiyon.
    (led zeppelin, 05.07.2007 13:42)
  11. rusyaya gidenini duydum, amerikaya gidenini duydum da, türkiyeye sevişmek için gelmek yanlış bir seçim olsa gerek. zira seks ve türk toplumu arasında büyük bir uçurum vardır kanımca. cinsellik anlayışı eşşeklerle cinsel ilişkiye girmek olan insanları barındıran güzel yurduma sevişmeye gelmeyiniz efenim. sevişmek istiyorsanız, "damacanaya tecavüz etti" gibi bir başlık sahibi gazetelerin çıktığı bir ülkeye gelmeyin arkadaşım. hadi canım, dağılın şimdi.
    (angelus, 28.09.2009 16:50)
  12. (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 28.09.2009 16:50)
  13. ileri düzeyde otuzbir çekmeyi öğrenmek ile son bulur.
    (ayarcızade mahmud ekrem, 28.09.2009 16:52)
  14. avrupalı yaşlı kadın popülasyonunun çok sık yaptığı şey. gelip güneyde hizmet sektörü çalışanı delikanlıları filan götürüyorlar çatır çutur.

"hayret yazılmamış" diycem ama hayret edemiyorum,
    "kadınların da sevişmek için bi yere gidebilecekleri"nin, kimsenin aklına gelmemesi normal bizim toplumda.
    (aylakmadam, 28.09.2009 16:53 ~ 16:56)
  15. +50 yaş genellikle ingiliz kadınlarının etkinliğidir. kendileri ve müstakbel partnerleri tatil yörelerimizde, özellikle de bodrum'da görülebilir.

misal bodrum'da işsiz güçsüz ve vasıfsız öyle gençler vardır ki, yazın yaşlı kadınlardan ettiği gelirlerle kışı geçirirler.
    (suskungeveze, 28.09.2009 16:55)
  16. türk erkeğine yol göstermek(!) gibi olmasın ama, alanya civarına yanında karşı cinsle gelmeyenlerin meyilli olduğu davranış biçimi.
    ben anne kız sırf bu nedenle gelenlerine bile rastladım yani.
    (banker yakup, 28.09.2009 17:23)
  17. haydin oturmaya mı geldik diye düşünen turistin yapacağı eylemdir.
    (bağdagül, 28.09.2009 17:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil