belki ilginizi çeker
  1. · 17 temmuz 2009 cuma arch enemy istanbul konseri
  2. · turkiye ye ilk kez gelen yabanci grup tepkisi
gündem
  1. · bim ile migros arasındaki farklar
  2. · öss de türkçeyi fulleyen sözlük yazarı
  3. · yakışıklı erkeğe yakışıklı diyebilen erkek
  4. · sevgiye cinselliği bulaştırıp kirletmek
  5. · kıvanç tatlıtuğ vs wentworth miller
  6. · yerli şarkılarda geçen mükemmel sözler
  7. · tek taş yüzük istemeyen kadın
  8. · arthropod
  9. · yunus emre

türkiye ye ilk kez gelen yabancı grup tepkisi  

1. genelde, çalınan ilk parça sonrası kitleye bakıp, "it's fucking amazing, ovvv shit, oh my holy god!" gibi şaşırma efektleriyle vuku bulan tepkidir. grup üylerinde bir şaşkınlık, yüzlerinde garip ama tatmin bir ifade vardır. albüm satışları pek dişe dokunmadığından ve türkiye'nin dışarıda çok farklı bir imajı olmasından ötürü oluşan önyargıdan, genelde pek büyük bir kalabalık ve de şarkılara eşlik edecek bir seyirci kitlesi beklenmez. ama bu grup biraz dinlenilen, biraz sevilen bir grupsa bayağı bir şaşırtılır.

sonrasında, "istanbul harika bir şehir. boğaz'da balık yedim. kapalıçarşı'da alışveriş yaptım, sultanahmet'te secdeye vardım" gibi açıklamalar yapılır.

konser sonu da, "tekrar görüşeceğiz, bizi bekleyin!" tarzı bir şeyler söylenir ve gidilir. sözünü tutanlar olduğu gibi, buraya daha uğramayanlar da var. kınıyoruz efendim.
    (ceyyar kermit, 20.07.2009 14:07)
  2. (bkz: unbelievable)
    (bkz: you are beautiful istanbul)
    (bkz: not only do you look good but your sound very good)

(bkz: metallica)
    (bkz: 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri)

ilk, ikinci, üçüncü farketmiyor abi. adamlar her seferinde dumurdan dumura koşuyorlar.
    (ambrassador, 20.07.2009 14:13)
  3. (mataratör, 20.07.2009 14:21)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook