fenerbahçe'nin, bir an evvel çekilmesi ve bu bağlamda biz fenerbahçelileri bu eziyetten kurtarması gereken kupa organizasyonunun adıdır.
hay kupasının ta!..
yahu kardeşim, katılmayın şu kupaya! katılmayın ki bari "oynamadık da alamadık" diyelim! katılıyorsanız da havada, karada, denizde ve bilumum her mekânda ağzından verip altından aldığınız takımlara (
beşiktaş ve
galatasaray) 5-1 ile, 4-2 ile yenilmeyin! o ki yenileceksiniz, bari ligde de yenilin lan! ligde beşiktaş'ı son 83 maçta yenmişsin, galatasaray'a son 98 maçta yenilmemişsin falan... bana ne lan?! ligde yenmeyin de kupada yenin lan! bakın beşiktaş'a, ligde büyük takımların hiçbirini yenememiş; ama lider! yine bakın beşiktaş'a, fenerbahçe'yi son 38 senede ilk kez yeniyor, o da tarafsız sahada yeniyor; ama kupayı alıyor!
yahu kardeşim, bela mısınız? almayın kupa mupa, istemiyorum! çekilin şu kupadan. gerekirse sponsor olun, kupanın adı
fortis mortis olana kadar "
fenerbahçe türkiye kupası" olsun; ama siz katılmayın! bıktım allah'ıma kitabıma lan! 24. yaşıma girdim, daha futboldaki türkiye kupası nedir göremedim lan! illallah lan! aaa lan!
sonuç olarak fenerbahçe'nin futbolda yaklaşık 367 senedir falan alamadığı, bundan sonra almasını da istemediğim, hatta mümkünse organizasyonundan bile çekilmesini dilediğim kupadır.
insaf lan!
of!
bak!..
neyse...