gündem
  1. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · zongul ducks
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · yeşim salkım
  8. · paralel evrende olup bitenler
  9. · bir teselli ver

türkiye deki satanist gençler  

1. cradle of filth'in solisti olarak marilyn manson gösteriliyor bu videoda. alla alla, töbe yarabbim, bak şu şeytanın işine. koskoca grubun solistini değiştirmiş, gruba adını veren dani filth'i tarih sahnesinden silmiştir. etkilendim. korkulur bu türkiye'deki satanist gençlerden.
    (nedensiz, 28.05.2009 22:33 ~ 22:40)
  2. * ilgili videoyu seslendiren amcanın cradle of filth'i gayet aksanlı okuması da dikkat çekici bir ayrıntı.

"görüldüğü gibi insanları satanist olmaya iten felsefe ateizm, bu felsefenin dayanağı da darwin'in evrim teorisidir"

* öncelikle evrim teorisi "evrenin kaynağı nedir?" sorusuna cevap vermezken, nasıl ateizme yol açıyor (ya da açmıyor) konusu bir muamma iken, ateizmin nasıl satanizme yol açtığı konusunda nutkum tutuldu, söyleyecek şey bulamıyorum.

"insanı bir hayvan türü olarak tanımlayan bu köhne teori"

* bu teoriden oldukça önce bir aristothales var bence. es geçmemek lazım: (bkz: insan düşünen bir hayvandır)
    (thedewil, 28.05.2009 22:54 ~ 22:54)
  3. izlerken burundan dışarı nefes fışkırtma yöntemiyle güldüğüm video. gülmek, eğlenmek bir ihtiyaç olduğu için bu videoyu çok gerekli buluyorum, çalışmalarının bu videoyla sınırlı kalmaması gerektiğini düşünüyorum. video cradle of filth grubunun solistinin marilyn manson olması, satanist gruplar derken iron maiden solisti bruce dickinson' ın gözükmesi, tek bir yargıyla satanistliğin temellerinin darwin teorisine dayandığının söylenmesi ve bu düşüncenin de lise kitaplarında gençlere empoze edildiğinden bahsetmesi ile son derece eğitici, öğretici bir çalışma.

diğer değerli bir çalışma;
    http://www.youtube.com/...
    (o sözlük senin bu sözlük benim, 28.05.2009 23:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil