22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1404 tane

türkiye deki şeriat tehlikesi

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. gün geçtikçe çoğalan şakirtlerin yarattığı korkunç tehlike. dalgasını falan geçiyoruz, gülüyoruz da, türkiye cumhuriyeti devleti'ne pkk terör örgütünden daha tehlikeli düşmandır bunlar. son 10 yılda da korkunç bir patlama yaptılar tabii. seni beni çok ufak bir azınlıkta bırakacak kadar çoğaldılar ve bizden ölesiye nefret ediyorlar. uygun koşul sağlandığı anda ellerine baltayı alıp kafamıza indirmekten bir saniye çekinmezler. kendi hallerinde olduklarını, kimseye zararı olmadan kendilerini inandıkları dine adamış yaşadıklarını düşünüyorsunuz ama işin aslı hiç öyle değil. hiç olmadı. kadınıyla (sıkmabaş) erkeğiyle bizden tiksiniyor, bizi istemiyor, bizden kurtulmak için fırsat kolluyorlar. türban denen siki nasıl da benimsediniz farkında olmadan. hiç yadırgayan var mı türbanı? türban diyorum bak yazma, yemeni, baş örtüsü falan değil. ikisini ayırın amık. artık türbansız görmek çok zor ülke çapında. zengin muhitte de fakir varoşta da, her yerde pıtrak gibi çoğaldılar ve "kendi seçimleri, kendileri bilir, biz ne karışalım, özgürlük" diye rahat karşıladığınız o insanlar gün gelecek size burada hayatı dar edecekler. saçını başını örtmeyen dinini yaşayamıyor muydu? neden birden özel olarak sıkı sıkı kapatıp, "müslümanım o yüzden böyle" diye gezmeye başladılar sizce?

siz daha kucaklayın bu amlarına koyduğumun yobazlarını. onlar kendileriyle sizi çoktan ayırdılar bile. her demeçlerinde "biz ve onlar", "biz ve siz" diye vurguluyorlar yaptıkları ayrımı zaten. onlar çoktan bizden koptular. siz daha masum görün onları. ben görmeyeceğim. ben her birinin itinayla temizlenmesini isteyen tarafta olacağım. çünkü onlar benim hakkımda hep böyle düşündüler. bana tahammül edemiyorlar. büyük ülküleri şeriatı ülkeye güzelce sokup uymayanları katletmekten bile çekinmeyecekler. hümanistler yine karşıma dikilecekler şimdi, onları böyle aşağılamaya ne hakkın var diye. size dert anlatmaya çalışmaktan bıktım zaten siktirin oradan. bir bitemediniz be. neyse, sizin hakkınızdan o şakirtler gelecek zaten güzelce. o zaman ne kadar insancı kalabileceksiniz bakalım.

(, 16.02.2012 04:35)

@8346862

2. yoktur ile vardır arasında cam var. biri akvaryumun içindeki kör, biri de dışındaki görsel algıyı mutasyona uğratmış anlayış. konuyu uzatmamak lazım. camın neresindesin sen?

(, 16.02.2012 04:38 ~ 04:39)

@8346863

3. (bkz: alkolü fazla kaçırmak)

(, 16.02.2012 08:36)

@8346940